Mainos

Nikon katsojamäärä kovassa nousussa

Niko - Lentäjän poika -animaatio

Niko - Lentäjän poika -elokuva tavoitti toisena viikonloppunaan 26 144 katsojaa. Syyslomat vielä siivittivät nousua, joka oli avausviikonloppuun verrattuna harvinaiset 41 prosenttia. Suomen tämän hetken katsotuimmalla elokuvalla on nyt ennakkomyynnit mukaan lukien noin 70 000 katsojaa.

-Erinomaisen avausviikonlopun jälkeen näin suuri nousu on harvinaislaatuista, enkä äkkiseltään muista vastaavaa. Katsojilta suoraankin saamani positiivinen palaute on ollut niin runsasta ja innostunutta, että uskon katsojaluvuissa näkyvän perheiden kokeman myönteisen elokuvaelämyksen, kertoo elokuvan tuottaja ja käsikirjoittaja Hannu Tuomainen.

Viime vuoden katsojaluvut rikkoutumassa

Kotimaisella elokuvalla on koossa viikonlopun jälkeen jo 1 279 000 katsojaa, kun koko viime vuonna kotimaisen elokuvan näki 1,3 miljoonaa katsojaa. Toistaiseksi katsotuin kotimainen on helmikuun puolivälissä ensi-iltaan tullut Mari Rantasilan ohjaama musikaalinen perhe-elokuva Risto Räppääjä, joka on koonnut yli 208 000 katsojaa tähän mennessä.

Ohjelmistoon on tulossa vielä neljä kotimaista ensi-iltaa. Seuraavana jo ensi perjantaina AJ Annilan ohjaama mystiseksi kauhuelokuvaksi luonnehdittu Sauna. 1500-luvulle sijoitetun elokuvan pääosissa ovat Tommi Eronen, Ville Virtanen ja Viktor Klimenko.

Max Payne menestyy

Viikonlopun katsotuimpien elokuvien joukossa Niko - Lentäjän poika oli siis ykkönen, Kummeli Alivuokralainen viides, Päätalo kuudes, Myrsky seitsemäs ja Käsky kahdeksastoista.

Viikonlopun ensi-ilta, suomalaisen Remedy Entertainment -yhtiön kehittämään 7 miljoonaa kappaletta myytyyn videopeliin perustuva toimintaelokuva Max Payne kokosi 14 531 katsojaa ja oli toiseksi katsotuin elokuva Nikon jälkeen. Pohjois-Amerikassa elokuva oli viikonlopun katsotuin. Elokuvan pääosassa armottomana kostaja on Mark Wahlberg.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.