Mainos

Niklas Bengtsson IBBY-kirjallisuusjärjestön hallitukseen

International Board on Books for Young People on vuonna 1953 perustettu lasten- ja nuortenkirjallisuutta ja kuvitusta edistävä kansainvälinen järjestö, johon kuuluu 70 kansallista järjestöä ympäri maailmaa.

Helsinkiläinen tietokirjailija ja lastenkirjallisuuden tutkija Niklas Bengtsson on valittu kansainvälisen lasten- ja nuortenkirjallisuusjärjestön IBBYn hallitukseen. Bengtsson valittiin hallitukseen IBBYn 30. konferenssissa Macaossa Kiinassa.

IBBY eli International Board on Books for Young People on vuonna 1953 perustettu lasten- ja nuortenkirjallisuutta ja kuvitusta edistävä kansainvälinen järjestö, johon kuuluu 70 kansallista järjestöä ympäri maailmaa. Yhdistys jakaa mm. H.C. Andersen -mitalin, jota kutsutaan epävirallisesti lastenkirjallisuuden Nobel-palkinnoksi.

Niklas Bengtsson on kirjoittanut 11 kirjaa. Hän on myös toimittanut ja kirjoittanut lukuisia kirjoja yhdessä muiden kanssa, ja hänen artikkeleitaan on julkaistu suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, saksaksi, englanniksi ja kiinaksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.