Nikki Reed näyttää mallia rohkeana: Näin säteilet talven trendiväreissä

Twilight-elokuvasaagasta tuttu näyttelijä Nikki Reed näyttää mallia huomiota herättävien värien käytössä.

Näyttelijä Nikki Reed, 24, näyttäytyi eilen New Yorkissa asukokonaisuudessa, joka leikitteli talven trendikkäimmillä väreillä.

Sinapinkeltainen on väri, johon harva uskaltaa sonnustautua. Juuri sinapinkeltainen on kuitenkin yksi talven trendikkäimmistä väreistä ja oikein yhdisteltynä se saa kantajansa ihon hehkumaan.

Reed sonnustautui esimerkillisesti sinapinkeltaiseen neuleeseen, jonka hän oli yhdistänyt mustien nahkakenkien ja mustien farkkujen kanssa. Hopeinen näyttävä kaulakoru kiinnitti entistä enemmän huomiota trendikkääseen paitaan. Näyttävän paidan seuraksi yhdistetty kirkkaanpunainen huulipuna toimi kruununa Reedin trendikkäälle asulle.

Reedin esimerkin mukaisesti trendikkään lookin loihtiminen ei vaadi välttämättä hurjia sijoituksia tai kovin monimutkaisia asuviritelmiä. Kun valitsee ylleen trendikkään värisen neuleen ja siihen sopivan huulipunasävyn sekä täydentää tyylin näyttävillä koruilla, on trendityyli valmis hetkessä. Värejä pelkäävänkin on helpompi ryhtyä laajentamaan vaatevarastojaan kokeilemalla vähitellen uusia sävyjä esimerkiksi juuri neuleen muodossa.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja