Niki Juusela ei usko tippaakaan Sebastian Vettel -huhuihin: ”Neljä kuljettajan paikkaa menee minun papereissani vaihtoon”

Sebastian Vettelin päätös uransa jatkosta on avainasemassa kuljettajamarkkinoiden avautumisessa, näkee C Moren F1-selostaja Niki Juusela, joka ei millään usko saksalaismestarin haluavan lopettaa Ferrarilla tällaisessa aallonpohjassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel on jäänyt jo viidennellä Ferrari-kaudella peräkkäin ulos MM-taistelusta himoittuaan jatkoa neljän Red Bull -mestaruutensa sarjalle italialaistiimissä. Nuori Charles Leclerc on noussut heti ensimmäisellä kaudellaan punaisissa varteenotettavaksi haastajaksi Vettelille.

Huhuissa Vetteliä on viety milloin eläkepäiville, milloin takaisin Red Bullille vaihtokaupassa Max Verstappeniin. Niki Juusela pitää Vettelin päätöstä avainasiana kuskimarkkinoiden muotoutumisessa, muttei usko hetkeäkään siihen, että tämä haluaisi lopettaa ja lähteä.

  – Minä uskon, että Vettel jatkaa. Hän haluaa lopettaa huipulla, kuten haastattelussa kuultiin Saksan kisaviikonlopun alla. En usko, että Vettel haluaa alhossa lopettaa. Hän tulee ajamaan aivan varmasti Ferrarille tulevaisuudessa, Juusela totesi Unkarin GP:n tv-lähetyksessä.

(juttu jatkuu videon jälkeen)

Haastattelu Saksan GP:n alta, johon Niki Juusela viittasi.

Mercedeksen Valtteri Bottas on tällä hetkellä nimekkäin kuski, jonka ensi kauden osoite on vielä varmistamatta, mutta tämäkin taistelu käydään tiimipomo Toto Wolffin mukaan vain suomalaisen ja Mercedes-suojatti Esteban Oconin välillä.

Missä muissa tiimeissä sitten voi tapahtua liikehdintää ensi kaudeksi? Juusela heittää esiin muutaman nimen.

– Heitän ihan villin veikkauksen tässä: uskon, että (Nico) Hülkenberg ei tule jatkamaan Renault’lla, molemmat Haas-kuljettajat (Kevin Magnussen ja Romain Grosjean) ulos ja Robert Kubica ei tule jatkamaan formula ykkösissä tämän kauden jälkeen. Neljä kuljettajan paikkaa minun papereissani ainakin menee vaihtoon, Juusela listaa.

Lue myös:

    Uusimmat