Mainos

Niinistö syyttää Halosen kampanjapäällikköä vääristelystä

Niinistö sanoo vastaavansa roskapuheisiin samalla mitalla ja kritisoi puolestaan Halosta siitä, kuinka häntä ulkoministerinä ollessaan kiinnosti vain ylikalliiden suurlähetystöjen rakentaminen, kun samaan aikaan leikattiin sosiaaliturvaa.

Kokoomuksen presidenttiehdokas Sauli Niinistö arvostelee kilpailijaansa Tarja Halosta ja hänen kampanjapäällikköään Markku J. Jääskeläistä.

Niinistön mukaan Jääskeläinen vääristeli asioita väittäessään MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa, että Niinistö esitti valtiovarainministerinä kirjastoihin palvelumaksuja.

Näin Jääskeläinen sanoi eilen aamulla Huomenta Suomessa:

- Katsotaan, onko Sauli Niinistöllä todella jotakin sanottavaa. Mitä löytyy oikeistolaisen pankkimiehen taskusta? Mitä entisen valtiovarainministerin taskusta? Mitä sellaisen henkilön taskusta, joka on aikanaan vaatinut sitä, että kirjastot pitää saada maksullisiksi?

Niinistö kiistää vaatineensa kirjastomaksuja ja sanoo vastaavansa tällaisiin puheisiin samalla mitalla. Niinistön mukaan Halosta kiinnosti ulkoministerinä vain ylikalliiden suurlähetystöjen rakentaminen, kun samaan aikaan leikattiin sosiaaliturvaa.

Ennakkoäänestys käyntiin

Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa tänään. Ennakkoäänestyspaikat vaihtelevat kunnittain. Äänestää voi muun muassa virastoissa, kirjastoissa ja muissa kunnan toimipaikoissa sekä posteissa. Useimmissa äänestyspaikoissa voi antaa äänensä myös viikonloppuisin.

Ennakkoäänestys päättyy ensi viikon tiistaina.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.