Nightwishin Tarja Turusen kassi:

- pkt kuorettomia nakkeja - Bulgarian jugurtti - 3 passionhedelmää - kuivattuja luumuja - kaali - varsiselleri - kesäkurpitsa

Jyrki Sukulan ja Tarja Turusen menu:

Sitrus-kesäkurpitsasalaatti

Leikkaa kesäkurpitsasta pituussuuntaan ohuita viipaleita ja grillaa nopeasti molemmat puolet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tee kastikkeeksi sitruunainen kastike missä voit käyttää sitruunanmehua, oliiviöljyä ja mausteeksi suolaa, pippuria.

Nakki-zuccinivarras ja coleslaw

Leikkaa kaalista ohuita suikaleita, laita siivilään ja suolaa kevyesti, näin kaalista valuu ylimääräinen vesi pois ja siitä tulee mukavan rapeaa. Suikaloi pala varsiselleriä ja puolikas sipuli ja sekoita kaalin kanssa. Mausta pippurilla, sekoita joukkoon bulgarianjugurttia (tai majoneesia), sekä tilkkanen sitruunan mehua.

Laitaa vartaaseen vuorotellen nakinpuolikkaita ja zukkinin viipaleita ja paista pannulla. Tarjoile coleslawin kanssa.

Nakkimetsä

Leikkaa nakkien toiseen päähän viillot ja paista pannuilla palmuiksi. Valmista perunamuusi ja töki nakit pystyyn metsään. Tarjoile kylmäen oluen kera ja dippaa tarvittaessa ketsuppiin.

Kaali-luumu curry

Pilko kaali, kivettömät luumut, sipuli ja muutama valkosipulin kynsi. Laita pannulle ja lisää mausteet; paprika, vihreä ja punainen curry, kaardemumma, kaneli, juustokumina, chili ja sokeri ja suola, lisää vettä tai kasvislientä ja valkoviiniä ja sitruunanmehua ja hauduttele kunnes kaali on kypsää. Keitä jasmiiniriisi puolet vettä ja puolet valkoviiniä, mausta suolalla ja mintulla.

Passion -jälkiruokacocktail

Halkaise passionit ja ota hedelmäliha siivilään ja paseeraa mehu kulhoon. Keitä kuorista ja sokerista makuliemi ja lisää mehun joukkoon. Kaada mehu pieneen lasiin ja laita päälle vatkattua kermaa.

Lue myös:

    Uusimmat