Nightwish-Tuomaksen häiriköinti poliisille

Nightwishin keulakuva Tuomas Holopainen on joutunut häiriköinnin kohteeksi. Holopaisen väitetty suhde Ricarda-nimiseen toimittajaan on saanut joukon ihmisiä häiriköimään rokkitähteä siihen malliin, että Holopainen on vienyt asian poliisin tutkittavaksi.

Holopainen joutui häiriköinnin kohteeksi, kun mies yhdistettiin romanttisessa mielessä bändin kuvioissa mukana olevaan haastattelijaan ja valokuvaajaan. Tuomas kiistää kuitenkin suhteen jyrkästi.

– Meillä ei ole koskaan ollut, eikä ole romanttista suhdetta. On kuitenkin ihmisiä joille meidän ”suhteemme” tuntuu olevan sairaalloinen pakkomielle, Tuomas kirjoittaa yhtyeen kotisivujen keskustelufoorumulla.

Tuomas kertoo viestissään, että väitetty suhde on saanut joukon ihmisiä lähettämään hänelle, Ricardalle sekä Tuomaksen äidille siveettömiä, uhkaavia sekä raukkamaisia kirjeitä sekä uhkauksia.

Kiteen keulakuva on kokenut häiriköinnin niin pahaksi, että on joutunut viemään asian Jyväskylän ja Kiteen poliisille.

– Ricarda on täysin ulkopuolinen ja tuntuu kauhealle ja epäoikeudenmukaiselle, että hän joutuu läpikäymään tällaista muutaman sekopään pakkomielteisen mielikuvituksen tuotetta, Holopainen kirjoittaa.

Keskustelufoorumille lähetetyn viestinsä Holopainen lopettaa sanoihin:

- Jos luette tämän, olkaa hyvä ja lopettakaa ajoissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat