Nightwish stressaa uuden levyn julkaisua: Odottaminen tympii kaikkia

Nightwishin basisti Marco Hietala purkaa bändin kotisivuilla tuntemuksiaan uuden levyn julkaisemisesta.

Hietala kertoo keskiviikkona sivuilla julkaistussa blogissa bändin odottavan jo malttamattomana uuden levyn julkaisua. Mies ei ole kuitenkaan omien sanojensa mukaan ole pitänyt kiirettä nauhoituksien kanssa.

– Olen nyt saanut taltioitua suurimman osan uuden levyn basso-osuuksista. Aloitin jo useampia viikkoja sitten, mutta en ole pitänyt kiirettä äänitysten kanssa, koska omien kamojen ja vanhan äänittäjän duunini ansiosta on tarjoutunut tällainen ylellisyys. Viimeiset pari viikkoa olen ottanut aika rennosti, koska joulun pyhinä riittää muutakin tekemistä, Hietala kirjoittaa bändin blogissa.

Basisti lupailee faneille uuden levyn sisältävän "tosi hyviä biisejä". Hietalan mukaan biiseihin tarvitaan kuitenkin vielä lisää räjähtävää voimaa. Koko bändi haluaisi Hietalan mukaan jo saada projektin valmiiksi, mutta ryhmä haluaa kuitenkin odottaa oikeaa hetkeä levyn julkaisulle.

– Tässä vaiheessa on pakko miettiä, että levyn julkaisu, videot ja kiertueet natsaavat mahdollisimman hyvin keskenään. Siksi odottaminen alkaa tympiä kaikkia. Yrittäkää olla kärsivällisiä, niin teemme parhaamme palkitaksemme teidät myöhemmin, Hietala lupaa blogissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat