Nightwish esiintyi varalaulajien voimin – sairastunut Olzon tuohtui

Nightwish-solisti Anette Olzon ei päässyt esiintymään Denverissä järjestetyssä konsertissa.

Nightwish-bändin kokoonpanossa oli muutoksia perjantaina Yhdysvaltojen Denverissä järjestetyllä keikalla. Yhtyeen laulaja Anette Olzon joutui sairaalaan sairautensa takia. Apu löytyi kuitenkin Kamelot-lämmittelybändistä, jonka kaksi naisjäsentä paikkasivat sairastuneen laulajan. Nightwish kertoo tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa.

– Show oli lähellä peruuntua. Kamelotin Elisan ja Alyssan avulla saimme kuitenkin vedettyä mahtavan ja rennon esiintymisen, he kirjoittavat Facebookissa.

Solisti Anette Olzon oli kuitenkin lauantaina päässyt pois sairaalahoidosta. Hän pahoitteli blogissaan poissaoloaan ja vakuutti esiintyvänsä lauantai-illan konsertissa Salt Lake Cityssä. Olzon ei ollut yhtyeen ratkaisusta käyttää varasolisteja kovinkaan mielissään.

– Tehän tiedättekin, että tämä on vain musiikkia. Elämässä joskus käy sillä tavalla, että sairastumme, ja konsertit peruuntuvat. Rihanna ei pyytäisi Britney Spearsia laulamaan hänen puolestaan, jos hän olisi kipeä, hän sanelee blogissaan.

– Minulta ei koskaan kysytty, oliko Elisen ja Alican käyttö lavalla eilen illalla ok. Mielestäni he eivät tehneet hyvää päätöstä. Olen pahoillani koko bändin esiintymistä saapuneiden katsojien puolesta, sillä he saivat jotain muuta. Olin kuitenkin hyvin sairas, ja päätös ei ollut minun. Tänään olen lavalla tekemässä parhaani sairaudesta huolimatta, hän kirjoitti blogissaan määrätietoisena ennen Salt Lake Cityn keikkaa.

Olzon on toiminut Nightwishin solistina vuodesta 2007 alkaen. Hän astui yhtyeen laulajaksi sen jälkeen, kun Tarja Turunen erotettiin yhtyeestä vuonna 2005.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat