Nightwish-Anettelta jymy-yllätys: Raskaana kesästä asti

Nightwish-bändistä lokakuussa lähtenyt laulaja Anette Olzon paljasti kaikkien yllätykseksi suuren vauvamahansa blogissaan.

Anette Olzon tunnettiin pitkään suositun Nightwish-bändin solistina, kunnes lokakuussa 2012 bändi ilmoitti Anetten lähtevän solistin paikalta. Olzonin ja Nightwishin tiet erosivat ilman riitoja.

– Viime aikoina on tullut entistä selvemmäksi, että yhtyeen ja vokalistin tavoitteet ja päämäärät ovat ristiriitaisia. Tästä on seurannut näkemyseroja, jotka ovat niin perustavanlaatuisia, että emme ole kyenneet niitä korjaamaan, yhtye tiedotti tuolloin verkkosivuillaan.

Olzon vetäytyi kaikessa hiljaisuudessa julkisuudesta, mutta kirjoitti ahkerasti kuulumisia blogiinsa ja valmisteli uutta musiikkiuraa. Nyt Anette on paljastanut blogissaan henkilökohtaisen uutisen, jonka hän on onnistunut pitämään piilossa jo pitkään: Hän on raskaana.

Perjantaina Anette lisäsi blogiinsa lukuisia kuvia itsestään ja jo suureksi kasvaneesta vauvamahastaan.

– Kuten monet teistä ovat arvanneet, salaisuuteni on se, että meille tulee vauva. Olemme niin iloisia odottaessamme pienokaisen syntymää. Tiedämme jo vauvan sukupuolen, mutta pidetään se salassa syntymään asti, Anette kirjoittaa.

Lauantaina Anette vielä tarkensi blogiinsa, että hänen laskettu aika on noin kahden kuukauden kuluttua. Näin ollen maaliskuussa toisen lapsensa saava laulaja on pitänyt ilouutisen salassa kesästä asti. Bändistä lähtiessään Anette on ollut jo neljännellä kuulla raskaana. Anettella on jo yksi lapsi, esikoispoika syntyi elokuussa 2010.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat