Nicole Scherzinger on uskomaton ilmestys neonväreissä – katso

Yksi tämän kevään kuumimmista trendeistä on neonvärit, joiden käytössä upeaa esimerkkiä näyttää laulaja Nicole Scherzinger.


Neonvärit ovat trendi, joka palaa katukuvaan tänä keväänä. Jos kirkkaiden sävyjen yhdistäminen omaan tyyliin arveluttaa, kannattaa mallia ottaa näyttävältä Nicole Scherzingeriltä, 34, joka yhdistää kirkkaanoranssin liivin äärimmäisen tyylikkäästi muuten mustaan asukokonaisuuteen.

Lontoossa viihtynyt Scherzinger oli valinnut ylleen mustat korkeavyötäröiset housut, läpikuultavan mustan topin ja leveän mustan vyötärövyön. Tummanpuhuvan lookin pirteänä täydentäjänä toimi rohkea yksityiskohta – kirkkaanoranssi liivi

Scherzingerin mallin mukaisesti mustista tai maanläheisistä elementeistä loihdittu asukokonaisuus saa trendikkään vivahteen kirkkailla yksityiskohdilla. Jos neonvärien sovittaminen omaan tyyliin tuntuu hankalalta, vaikka pirteiden värien käyttö muuten houkuttelisikin, kannattaa neonvärejä tuoda omaan vaatekaappiin Scherzingerin hillityn mallin mukaisesti valitsemalla kirkkaita asusteita – tai esimerkiksi liivejä, jotka ovat vain lisänä muuten toimivassa asukokonaisuudessa.


Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja