Nicole Richien ja Joel Maddenin koti kuin suoraan Espanjasta – katso kuvat!

Nicole Richie ja Joel Madden ovat laittaneet entisen Los Angelesin kotinsa vuokralle. Värikäs ja näyttävä sisustus henkii espanjalaista tunnelmaa – kopioi tähtien tyyli myös omaan kotiisi.

Nicole Richie ja Good Charlotte -yhtyeestä tuttu Joel Madden ovat tunnettuja persoonallisesta tyylistään ja hyvästä tyylitajustaan, mikä näkyy myös tähtiparin kotona. Huoneiden sisustus on kuin suoraan Barcelonasta: auringonpolttamia värejä ja näyttäviä yksityiskohtia tulvillaan.

Pariskunnan makuuhuonetta koristaa suuri pylvässänky, mutta muuten sisustus on jätetty yksinkertaiseksi. Pehmeitä sävyjä tehostetaan kultaisilla yksityiskohdilla ja ripauksella poltettua oranssia.

Myös muissa huoneissa värejä on käytetty erityisen taidokkaasti: vahvoja sävyjä on vähän, mutta silti ne hallitsevat huonetta. Pääpaino on ruskean ja beigen eri sävyillä ja muhkeilla, houkuttelevilla huonekaluilla.

Kokonaisuudessaan asunto käsittää neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Madden osti sen vuonna 2004 1,3 miljoonalla eurolla, nyt pariskunta on laittanut sen vuokralle 4 300 euron kuukausihintaan.

Jos haluat espanjalaista tunnelmaa myös omaan kotiisi, unohda skandinaaviset, pelkistetyt huonekalut ja korvaa ne muhkeilla, näyttävillä kalusteilla. Muhkeutta löytyy myös tekstiileistä: Suosi painavia verhoja, paksuja mattoja ja ylellisiä tekstiilejä.

Värimaailmaan sopivat niin lämpimät punaiset ja oranssit kuin merestä muistuttavat turkoosi ja vahva sininenkin. Unohda hailakat sävyt, sillä Espanjassa koreillaan vahvoilla väreillä. Näyttävät somisteet kuuluvat asiaan, mutta älä vuoraa niillä kotiasi lattiasta kattoon – esimerkiksi loistokas kristallikruunu katossa tai katseita keräävät kynttilänjalat riittävät tuomaan eloa huoneeseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja