Mainos

Nicole Richie tylynä: Paris Hilton ei pääse häihin

Nicole Richien häitä tanssitaan huhun mukaan tulevana viikonloppuna. Richien ex-bestis ei kuitenkaan ole saanut kutsua juhliin.

Nicole Richie avioituu armaansa Joel Maddenin kanssa huhujen mukaan tulevana viikonloppuna. Richien entinen paras ystävä, seurapiirineito Paris Hilton ei ole saanut kutsua häihin, kertoo popcrunch.com.

Hilton ja Richie olivat aiemmin bestiksiä. Neidot muistetaan villin bilettämisen ja pintaliitoelämän lisäksi muun muassa Leidit landella -realitysarjasta. Paljon on kuitenkin ehtinyt muuttua: Richie on saanut kolme lasta, eikä kaksikko enää elä samantyylistä elämää.

Huhujen mukaan Hiltonin ja Richien ystävyyssuhde karahti karille, kun Richie loukkasi Hiltonia näyttämällä tämän paljon kohua herättäneen erotiikkavideon kavereilleen. Hilton jopa julkaisi virallisen tiedotteen ilmoittaakseen, ettei kaksikko ole enää parhaita ystäviä.

– Nicole tietää, mitä teki, ja sen enempää en asiaa kommentoi, Hiltonin tiedotteessa todettiin.

Osa lähteistä kuitenkin pohtii Hiltonin jäävän rannalle vain siksi, että Richien ja Maddenin häät ovat hyvin pienet ja intiimit. Vieraita häihin on kutsuttu vain 75 kappaletta.

MTV3/Helmi

Lähde: Popcrunch.com

Kuvat: Getty/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.