Nicole Richie kahmii vauvakamaa

Tosi-tv-tähti Nicole Richien on huhuttu jo tovin olevan raskaana. Hyvin hoikan Nicolen vatsakumpu on herättänyt aiheesta epäilyjä, että tähtönen olisi ns. siunatussa tilassa. Vahvistusta huhuille saatiin jälleen, kun Nicole nähtiin shoppailemassa vauvanvaatteita ja leluja losangelesilaisessa luksuskaupassa.

Laulaja Lionel Richien adotiotyttären, Simple Life - leidit landella -sarjan tähden vatsanseutu on kerännyt viimeaikoina huomattavasti katseita. Pikkiriikkisen Nicolen kasvanut vatsakumpu on herättänyt raskausepäilyjä. Rokkari Joel Maddenin kanssa seurusteleva Nicole eli ole suostunut sanallakaan kommentoimaan huhuja, mutta hänet on nähty jo useampaankin otteeseen ostamassa vauvanhoitoon tarkoitettuja tarvikkeita.

Viihdekanava E!:n mukaan Nicole shoppaili kuluvalla viikolla Petit Tresor -nimisessä liikkeessä. Richien matkaan lähti muun muassa kaksi vaippalaukkua sekä läjä leluja, mukaan lukien teddykarhu, mobile ja leikkimatto. Tämä oli jo toinen kerta parin viikon sisällä, kun Richien kerrotaan käyneen ostoksilla kyseissä kaupassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat