Nicole Kidmanin mies tukee suuressa surussa – perui keikkansa

Hollywood-tähti Nicole Kidmanin, 46, isä Anthony Kidman menehtyi yllättäen perjantaina Singaporessa. 

Australiasta kotoisin olevan Nicolen isä oli vierailulla näyttelijättären Singaporessa asuvan pikkusiskon Antonian ja tämän perheen luona.  Australian Daily Mail ja Channel News Asia kertoivat, että Anthony Kidman kuoli romahdettuaan sairauskohtauksen voimasta.  

Nicole Kidmanin aviopuoliso, muusikko Keith Urban tukee vaimoaan suuressa surussa. Lauantaina Urban tiedotti virallisella Facebook-sivullaan peruvansa viikonlopun keikat.


– Olen hyvin pahoillani siitä, että en voi esiintyä tänä viikonloppuna. Meitä on kohdannut suuri suru Nicolen isän kuoleman takia ja minä matkustan Australiaan tukemaan perhettä.

– Haluamme kiittää kaikkia sydämemme pohjasta kaikesta rakkaudesta, rukouksista ja tuesta, mitä olemme saaneet musertavan menetyksen johdosta, Urban kirjoittaa.

Urbanin oli tarkoitus keikkailla viikonloppuna Kaliforniassa, mutta hän suuntasi vauhdilla tukemaan vaimoaan. Hello!-lehti kertoo Urbanin lentäneen ensin yksityiskoneella Nashvilleen, missä Nicole ja heidän kaksi lastaan häntä odottivat.

Nicole Kidmanin edustaja on kommentoinut Nicolen ja koko perheen olevan shokissa Nicolen isän yllättävästä kuolemasta. Nicole kiitti saamastaan tuesta ja toivoi kaikkien kunnioittavan hänen yksityisyyttään tänä vaikeana aikana.

Anthony Kidmanin virallinen kuolinsyy on vielä epäselvä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja