Nicole Kidmanilta paljastuksia kohuelokuvan tekemisestä

Näyttelijäpariskunta Nicole Kidman ja Tom Cruise erosi Eyes Wide Shut -elokuvan valmistumisen jälkeen.

Hollywood Reporter -lehteen kirjoittamassaan kolumnissaan Nicole Kidman kertoo avioliitostaan Tom Cruisen kanssa ja pariskunnan yhdessä tähdittämän Eyes Wide Shut -elokuvan tekemisestä. Kidman kiistää, että pitkään kestänyt yhteinen elokuvaprojekti olisi aiheuttanut avioeron.

– Ihmiset kuvittelevat, että elokuva olisi ollut alkusysäys avioliittomme päättymiselle, mutta itse en todellakaan usko niin, näyttelijä kirjoittaa.

Sen sijaan Kidman paljastaa, että ohjaaja Stanley Kubrickin viimeiseksi jäänyt elokuva perustuu löyhästi heidän avioliittoonsa.

– Valkokankaalla mies ja vaimo ovat ristiriidassa keskenään, Stanley halusi käyttää avioliittoamme oletettuna todellisuutena. Stanleyn tapaista oli, että hän käytti elokuvaa provokaationa teeskennellen, että se olisi meidän seksielämäämme.

Vuonna 1999 ilmestynyt Eyes Wide Shut herätti kohua rohkeilla eroottisilla kohtauksilla. Kidmanin mukaan rankempiakin kohtauksia kuvattiin, mutta ne päätettiin jättää pois lopullisesta versiosta.

Elokuvan tekeminen kesti peräti kahden vuoden ajan. Juuri sen valmistumisen jälkeen ohjaajalegenda Kubrick menehtyi. Työtoverin menehtyminen kosketti Kidmania ja Cruisea paljon.

– Olin lasten kanssa keittiössä, kun sain tietää. Se oli yksi pahimpia puheluita. Hautajaiset olivat traumaattiset. Tunsin yhteyttä Stanleyn kanssa ja rakastin häntä kovasti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat