Mainos

Nicole Kidman juonii Jennifer Anistonin yhteen exän kanssa

Tähtipari, Nicole Kidman ja Keith Urban, yrittää toimia cupidona Jennifer Anistonille ja John Mayerille.

Nicole Kidmanilla ja Keith Urbanilla on salainen suunnitelma, jonka avulla he yrittävät saada Jennifer Anistonin ja John Mayerin takaisin yhteen. Aviopari tahtoo jälleen nähdä ystävänsä onnellisesti seurustelemassa.

– John on paljastanut Keithille miten paljon ikävöi Jeniä, lähde kertoo.

Muusikko on päättänyt tehdä asialle jotain. Myös Kidman on keskustellut asiasta uuden ystävättärensä Anistonin kanssa.

– Nicolen ja Keithin mielestä Johnin ja Jenin tulisi palata yhteen. He suunnittelevat miten saisivat ystävänsä antamaan rakkaudelleen uuden mahdollisuuden ja sopimaan treffit.

Aniston ja Mayer tapasivat vuonna 2008. Seurusteltuaan puoli vuotta pari erosi, mutta palasi takaisin yhteen. Suhde päättyi lopullisesti maaliskuussa 2009. Mayerilla on pelimiehen maine, minkä sanottiin vaikuttaneen parin suhteeseen. Huhujen mukaan ero särki Anistonin sydämen.

Myös Kidmanin ja Urbanin suhde oli koetuksella vuonna 2006 kantritähden alkoholismin takia. Selvittyään ongelmistaan kaksivuotiaan Sunday Rosen vanhemmat ovat yksi Hollywoodin onnellisimmista pareista.

– Nicole tuki miestään vaikeiden aikojen yli ja on sanonut Jenniferille, että miehet voivat kyllä muuttua mikäli heillä on rakastava nainen vierellään.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Celebitchy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.