NHL-tähtivahti pysäytti Aleksandr Ovetshkinin uskomattomalla tavalla – venäläistykki rupesi taputtamaan

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Montreal Canadiensin ja Washington Capitalsin välisessä ottelussa nähtiin sangen erikoinen hetki. Canadiensin tähtivahdin Carey Pricen uskomaton torjunta sai Capitalsin venäläistähden Aleksandr Ovetshkinin taputtamaan, vaikka Price onnistui ryöstämään Ovetshkinilta illan kolmannen osuman.

Ylälaidan videolla kooste Patrik Laineen hattutempusta yön NHL-kierrokselta.

Kyseinen tapaus nähtiin kolmannessa erässä, tilanteen ollessa 4-4. Hyökkäyksen päätteeksi Ovetshkin pääsi laukomaan suoraan syötöstä lähes tyhjään maaliin. Kanadalaistorjuja Price onnistui kuitenkin venymään kiekon eteen ilmiömäisellä tavalla.

Price heittäytyi kiekon eteen kylki edellä. Peliväline pomppasi päätyverkkoihin Pricen kilven kautta.

Laukauksen jälkeen Ovetshkin lähestyi Pricea, iskien pelihanskojaan yhteen taputuksen merkiksi. Venäläistähti ojensi myös kätensä Pricelle arvostuksen eleenä.

– En tiedä, oliko siinä hieman tuuria mukana. Se oli kuitenkin kaunis torjunta. Fanit hurrasivat hänen takia ja tein itse vähän samoin, Ovetshkin mietti tilanteesta AP:n mukaan.

Video tilanteesta näkyy alta ja täältä.

Price arvosti Ovetshkinin elettä.

– Se oli hieno hetki. Hän on hieno pelaaja ja hän on päässyt iskemään maaleja selkäni taakse. Oli mukavaa saada yksi ikään kuin takaisin, Price sanoi.

Mikäli Ovetshkin olisi onnistunut maalinteossa kyseisessä tilanteessa, olisi hän saanut hattutempun kasaan.

Ovetshkin ”jäi” lopulta kahteen osumaan. Capitals otti mukaansa Montrealista 5-4-jatkoaikavoiton.  

Lue myös:

    Uusimmat