Mainos

NHL-tähden oudosta huumetutkinnasta selvitys

Poliisiylijohto vaatii Tampereen huumepoliisilta selvityksen epämääräyksistä, jotka liittyvät NHL-tähden huumetutkintaan, kertoo Yle.

Nelosen uutiset kertoi eilen, että Tampereen poliisi on yrittänyt pimittää tunnetun jääkiekkoilijan osuutta huumerikostutkinnassa. Poliisiylijohtaja Mikko Paatero sanoi tänään Ylen haastattelussa, että jos väitteet pitävät paikkansa, huumepoliisi on syyllistynyt rikokseen.

Jutussa on kyse vuonna 2006 tutkinnassa olleesta huumejutusta, jossa huumerikoksesta epäilty mies oli saanut Yhdysvalloista NHL-kiekkoilija Ville Niemiseltä 20 000 euron rahansiirron.

Tampereen huumepoliisi kuulusteli Niemistä kesäkuussa 2006 epäiltynä huumekaupan rahoittamisesta. Niemisen osuus julistettiin kokonaan salaiseksi ja jutun tutkinta lopetettiin ilman, että siitä tehtiin kirjallista, perusteltua päätöstä.

Nieminen kertoo Nelosen uutisille, että rahansiirroissa oli kyse Hummer-kaupoista. Nelonen väittää myös, että huumepoliisin päällikkö Jari Luoto on Niemisen hyvä ystävä, ja siksi jutulle otettiin ulkopuolinen tutkinnanjohtaja. Jutun tutkintaa on johtanut rikoskomisario Hannu Kallioniemi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.