NHL-tähdeltä upea ele – lahjoitti sata mailaa lasten kiekkokoululle: "Hän antaa aina takaisin"

NHL-kausi lähestyy: Kaapo Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan 4:45
Videolla Kaapo Kakko kertoo tulokasvuotensa odotuksista.

Vegas Golden Knightsin tähtihyökkääjä William Karlsson lahjoitti kasvattajaseuransa lasten kiekkokoululle sata mailaa, kertoo Hockeynews.

26-vuotias Karlsson aloittaa piakkoin kolmannen kautensa Las Vegasissa, mutta sitä ennen hän vieraili kasvattajaseuransa Arlanda Wingsin kiekkokoulussa. Ohjelmassa oli näytösottelu Karlssonin kanssa, kyselytuokio ja nimikirjoitusten antamista. Vuonna 2017 maailmanmestaruuden Ruotsin paidassa voittanut Karlsson antoi myös koululle sata mailaa.

– Tänne on aina hauska tulla ja tuntea nostalgia, sillä kasvoin käytännössä täällä. Toivottavasti lapset tulivat myös iloisiksi, Karlsson kertoi.

– Karlsson on erinomainen esikuva kaikille, eikä suinkaan pelkästään sen takia, mitä hän tekee jäällä, vaan myös sen takia, mitä hän tekee sen ulkopuolella. Hän antaa aina takaisin sinne, josta on tullut. Hän piristää koko organisaatiota ja olemme ylpeitä hänestä, kiekkokoulun vastuuhenkilö Annika Bröms sanoo.

Karlsson allekirjoitti kesällä kahdeksan vuoden sopimuksen Golden Knightsin kanssa. Hän nettoaa uudesta sopimuksesta noin 41 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat