NHL-supertähden ura todennäköisesti ohi – kuntouttaa itseään nyt "jokapäiväiseen elämään"

Vain viisi ottelua kahden viime kauden aikana pelannut tähtivahti Carey Price kommentoi haastavaa tilannettaan. Mittava NHL-ura on todennäköisesti ohi. 

– Jos ei ihmeitä tapahdu, Price kommentoi TSN:lle, kun häneltä kysyttiin, onko NHL-huipun ura ohi. 

Montreal Canadiensin maalilla koko NHL-uransa pelannut Price on kärsinyt viime vuosina lukuisista haasteista. Hän on puhunut mielenterveysongelmistaan ja alkoholin väärinkäytöstään. Viimeisimpänä polvivaiva on kiusannut kanadalaista. Price ei pelannut viime kaudella otteluakaan.

– Minulla on edelleen pieni toivo siitä, että pystyn palaamaan ja pelaamaan taas, mutta juuri nyt se ei näytä kovin todennäköiseltä, Price sanoi.

– Polveni ei ole sellainen, kuin sen pitäisi olla, jotta voisin pelata maalivahtina. Jatkan kuntoutusta ja yritän saada sen riittävän hyvään kuntoon jokapäiväiseen elämääni. 

36-vuotiaan Pricen sopimus jatkuu vuoteen 2026 saakka. Hän on voittanut urallaan NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn ja lukuisia muita henkilökohtaisia palkintoja. Keväällä 2021 Price johdatti Montrealin Stanley Cup -finaalisarjaan asti. Kaikkiaan Price on torjunut maailman ykkösliigassa 712 ottelua. 

Kanadan maajoukkueessa maalivahti on juhlinut olympiakultaa ja World Cupin voittoa. 

Lue myös:

    Uusimmat