NHL:n yön suomalaiset: Miro Heiskanen tarjoili syötön kriittiseen tasoitusmaaliin – Dallasille katkera tappio loppuhetkillä

Jääkiekon NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella pelattiin maanantain ja tiistain välisenä yönä yksi ottelu. Neljän suomalaiskiekkoilijan Dallas kärsi toisen tappionsa sarjassa St. Louisille 3-4 lukemin.

Dallas pystyi nousemaan ottelussa kolmasti tasoihin, ennen kuin sai kylmää vettä niskaan varsinaisen peliajan loppuhetkillä. Suomalaisista Miro Heiskanen oli tärkeässä roolissa, sillä hän tarjoili syötön 3-3 maaliin, joka syntyi vajaata viittä minuuttia ennen ottelun varsinaisen peliajan päätöstä.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan Pat Maroon viimeisteli ottelun voittomaalin reilu puolitoista minuuttia ennen loppua.

NHL:n suomalaistilastot ma-ti-yönä:

Dallas - St.Louis 3-4 voitot 1-2