NHL:n suomalaishyökkääjä täysin sanaton haasteidensa edessä – "Ei ole ollut helppoa"

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Joel Armia on taistellut käynnissä olevalla kaudella tehottomuuden kanssa, joka saa suomalaisen lähes täysin sanattomaksi.

Viime kausina pirteästi Montreal-paidassa esiintynyt Armia on kohdannut käynnissä olevalla kaudella suuria haasteita. Armia on iskenyt 31 pelaamassaan ottelussa vain yhden maalin ja kerännyt yhteensä viisi tehopistettä.

Maalintekohaasteet ovat saaneet Armian lähes täysin sanattomaksi, sillä suomalainen ei osaa nimetä syytä tehottomuuteensa.

– En tiedä. Minulla ei ole hajuakaan. Jos tietäisin vastauksen, korjaisin luultavasti sen heti, Armia toteaa medialle pitkän pohdinnan jälkeen.

Yhdeksättä kauttaan Pohjois-Amerikan kiekkokaukaloissa pelaava Armia on kohdannut haasteita urallaan aiemminkin, mutta tämänhetkiset vaikeudet tuntuvat raskailta.

– Tämä on luultavasti henkisesti ja fyysisesti hankalin kausi, mikä minulla on ollut tähän asti. Se ei ole ollut helppoa, mutta toivon todella voivani kääntää kurssin loppukauden aikana. Yritän vain keskittyä loppukauteen ja unohtaa ensimmäiset 30 peliä, Armia summaa.

Lue myös:

    Uusimmat