Mainos

New Yorkin sarjamurhien takana jopa neljä tappajaa?

Poliisi on edennyt New Yorkin sarjamurhien tutkinnassa. New Yorkin Long Islandin rannalta löytyneiden ruumiiden takana epäillään olevan jopa neljä eri murhaajaa. Guardian-lehden mukaan rannalta on löytynyt yhteensä kahdeksan ihmisen jäännökset.

Viranomaisten mukaan kaikkia uhreja ei ole vielä tunnistettu, eikä tekotapakaan ole selvillä.

– Mutta sen tiedämme, että tälle rannalle on hylätty ihmisten jäännöksiä jo jonkin aikaa, viranomaiset sanovat.

Viranomaisten mukaan ei ole myöskään viitteitä siitä, että sama ihminen olisi murhannut kaikki kahdeksan. Tutkinnassa on ollut mukana satoja poliiseja Long Islandilta ja New Yorkista.

Joulukuussa poliisi löysi neljä uhria säkkikankaaseen käärittynä. Nämä neljä olivat parikymppisiä, prostituoituina toimineita naisia. Poliisi on vakuuttunut siitä, että sama ihminen on tappanut nämä neljä naista, mutta yhteyttä neljään muuhun uhriin ei ole löytynyt.

Neljä muuta ruumista nimittäin löydettiin vajaan kahden kilometrin päästä aiemmista ruumislöydöistä noin kuukausi sitten. Poliisin mukaan nämä neljä muuta uhria ovat jopa kolmen eri tappajan aiheuttamia. Kaksi näistä ruumiista oli naisten, kolmas luultavasti aasialaismiehen ja neljäs alle kaksivuotiaan tytön.

Poliisin mukaan Long Islandin ranta on ihanteellinen paikka murhaajalle kätkeä uhrinsa – rannalla ei ole kameroita tai valvontaa, ja siellä näkee jo kaukaa, jos joku on tulossa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.