Mainos

New Yorkin sarjamurhaepäily: Naapuri kertoo kirkuvasta naisesta

New Yorkin poliisi on jatkanut tutkintaa neljän naisen surmamysteerin selvittämiseksi. Naisten ruumiit löydettiin rannalta Long Islandilla New Yorkissa. Ruumiit löytyivät läheltä toisiaan Oak Beachin rantakaistaleelta, mikä on herättänyt epäilyjä siitä, että surmien taustalla olisi yksi ja sama henkilö. Murhatutkinnassa on mukana nyt myös Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI.

Ruumiit löytyivät, kun poliisi etsi kadonneeksi ilmoitettua 24-vuotiasta naisprostituoitua rannalta viikonloppuna. Ensimmäinen ruumislöytö tehtiin lauantaina ja kolme muuta maanantaina. Kaikki ruumiit olivat jo pahassa hajoamistilassa, minkä vuoksi uhrien henkilöllisyyttä ei ole toistaiseksi kyetty selvittämään.

Tänään lähellä ruumiiden löytöpaikkaa asuva mies kertoi uutiskanava CNN:lle toukokuun ensimmäisen päivän oudoista tapahtumista, joilla saattaa olla yhteys surmiin.

Gustav Colettin mukaan hänen ovelleen ilmestyi tuolloin aamuviiden aikoihin hysteerinen nuori nainen. Mies kertoo, että noin 20-vuotias ruskeahiuksinen nainen näytti siltä, ”kuin hän olisi juhlinut läpi yön”.

- Nainen huusi apua ja kertoi jonkun jahtaavan häntä, Coletti sanoo.

Mies kehotti naista pakenemaan lähimaastoon ja soitti saman tien hätänumeroon.

Hetken kuluttua Coletti kertoo, että aasialaisen näköinen mies ajoi pihaan ja kertoi etsivänsä naista.

- Hän sanoi, että juhlat olivat hieman karanneet käsistä, ja nyt mies yritti löytää juhlapaikalta paennutta naista, sanoo Coletti.

Kun Coletti oli kertonut miehelle hälyttäneensä poliisit paikalle, sanoi mies Coletin mukaan:

- Sinun ei olisi pitänyt tehdä sitä.

Tämän jälkeen aasialaisen näköinen mies oli ajanut autolla samaan suuntaan, minne nainen oli juuri hetkeä aiemmin kadonnut.

Poliisi pyrkii nyt selvittämään, oliko toukokuun yönä sattuneella tapauksella yhteyttä surmiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.