Mainos

New Yorkin osakekurssit levottomia

New Yorkin pörssiosakkeet sahasivat levottomasti eilen. Teknologiaosakkeet putosivat eilisen aikana aluksi jyrkästi, muuta ponnahtivat takaisin loppupäivän mittaan.

Teknologiaosakkeita kuvaava Nasdaq-indeksi syöksyi alas pahimmillaan 574 pistettä, yli 13 prosenttia. Nasdaq-indeksi päätyi lopulta 4149 pisteeseen, se putosi maanantain luvusta vain 1,8 prosenttia. Pahimmillaan Nasdaq oli eilen 28 prosenttia alempana, kuin maaliskuun 5048 pisteen ennätysarvo.

Teollisuusosakkeita kuvaava Dow Jones -indeksi sahasi myös rajusti. Päivän aluksi indeksi nousi yli sata pistettä, sitten se putosi yli 500 pistettä ja kääntyi jälleen nousuun. Pörssipäivän lopuksi indeksi toipui pudotuksestaan ja päätyi 11165 pisteeseen, vain puoli prosenttia maanantaina alemmaksi.

Suomalaisosakkeet saivat myös kyytiä eilen. Soneran sekä Nokian osakkeet heiluvat rajusti, molemmat putosivat pahimmillaan toistakymmentä prosenttia. Yhdysvaltain pörssipäivän lopuksi Nokia oli toipunut pudotuksesta, se kallistui lopulta 0,4 prosenttia päätyen arvoon 204,5 dollaria. Sonera puolestaan ponnahti reilusti plussalle, nousua kirjattiin 9,75 prosenttia ja hinnaksi 60,5 dollaria.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.