Mainos

New Yorkiin seksimuseo

New York on epäilemättä sopiva tyyssija uudelle seksimuseolle. Lauantaina avattavan museon avajaisnäyttelyn teema ei ainakaan vähättele Ison Omenan merkitystä seksibisneksessä.

Näyttelyn nimi on NYC Sex: How New York City Transformed Sex in America (Miten New York muutti seksin Amerikassa). Seksimuseon toimitusjohtaja Daniel Gluck painottaa, että tällaisen museon puuttuminen New Yorkista on ollut huutava vääryys.

-Ei tämä (museo) ole ollut mikään elinikäinen haaveeni. Havahduin vain siihen, että meillä ei ole alan museota. Yhtä suuri puute olisi se, jos New Yorkissa ei olisi modernin taiteen museota, Gluck linjaa.

Indianan yliopiston Kinsey-instituutin tutkija June Reinisch puolestaan korostaa, että New Yorkiin avataan Yhdysvaltain ensimmäinen vakavasti otettava seksimuseo.

-Tämä kertoo paljon Yhdysvalloista. Maamme on yhä seksuaalisesti konservatiivinen, Reinisch väittää. Hän muistuttaa, että muissa maissa on jo lukuisia seksimuseoita.

-Löydät seksimuseon Hampurista, Kööpenhaminasta, Pariisista, Amsterdamista ja Espanjasta. Jopa Japanissa ja Kiinan Shanghaissa on alan museo.

New Yorkin seksimuseo sijaitsee 5. Avenuen ja 27. kadun kulmauksessa.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.