New Yorkiin muuttava Paula Koivuniemi: Asunto yhä haussa

Paula Koivuniemi ei ole vielä löytänyt mieleistään asuntoa New Yorkista.

Ahkerasti keikkaileva Paula Koivuniemi odottaa joulukuuta. Laulaja aikoo viettää joulun Suomessa, mutta suuntaa sen jälkeen New Yorkiin – missä hän aikoo asua kesäkuun alkuun asti.

Muuttojärjestelyt ovat vielä hieman vaiheessa, esimerkiksi asuntoa ei ole löytynyt.

– Sitä etsitään parhaillaan. Minulla on omat toiveeni ja kriteerini sen suhteen. Mutta kyllä siellä sellaisia asuntoja on, joten luotan kyllä siihen, että mieluinen löytyy, Manhattanille asumaan haluava Koivuniemi selittää.

Hän kertoo irtioton olevan pitkäaikainen haave, jota ei aikaisemmin ole ollut mahdollisuutta toteuttaa. New Yorkista hän aikoo imeä ideoita ja vaikutteita uralleen.

– Tämä on minulle tosi iso juttu, haave ja unelma. Juuri nyt on oikea hetki tehdä se, sekä työn että oman elämäni kannalta. Jos olisin esimerkiksi odottanut vielä vuoden, en luultavasti olisi pystynyt tätä enää tekemään, Koivuniemi iloitsee.

Koivuniemiemellä on paljon suunnitelmia uransa varalle, ja hän toivookin, että voisi jatkaa musiikin parissa vielä pitkään. Sen takia fyysisestä sekä henkisestä kunnosta huolehtiminen on hänelle todella tärkeää.

– Minulla on terveelliset elintavat ja liikun paljon ulkoilmassa. Kissani rauhoittaa minua, tykkään katsella sen touhuja ja liikkeitä, Koivuniemi kuvailee.

– Myös New Yorkissa aion sauvakävellä Central Parkissa ja ulkoiluttaa Oliver-kissaani valjaissa. Oliverista tulee Central Parkin kuningas, hän nauraa.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat