Mainos

New York kuorituu lumesta

New Yorkin suuret kansainväliset lentokentät ovat kamppailleet saadakseen edes osan kiitoradoista auki sen jälkeen kun Yhdysvaltain itärannikko sai kokea pahimman talvimyrskynsä viiteen vuoteen. New Yorkissa kaksi suurta kenttää olivat kokonaan kiinni ja kolmannessakin oli auki vain yksi kiitorata. Myöhään eile, kun lumisade oli muuttunut vedeksi, kiitoratoja saatiin auki enemmän.

New Yorkin keskuspuistoon kerääntyi yli 30 senttiä lunta ennen kuin sade muuttui rännäksi. Ennusteiden mukaan myrsky oli siirtymässä Connecticutiin ja Bostoniin ja saavuttamassa tänään Mainen rannikon. Boston välttyi kuitenkin pahimmalta lumipyryltä, kun lämpötila kohosi yli nollan ja lumi tulikin alas vetenä.

Myrsky vaati kuolonuhrin Espanjassa

Ainakin kahden ihmisen on ilmoitettu kadonneen Espanjaa eilen koetelleissa voimakkaissa myrskyissä. Tähän mennessä myrsky on vaatinut yhden kuolonuhrin ja kymmenen on loukkaantunut, kertoivat maan poliisiviranomaiset. Myrskyissä sai surmansa 79-vuotias nainen Madridissa, kun hänen päälleen kaatui rakennusteline. Myrskyissä on kadonnut yksi vuorikiipeilijä sekä hiihdon opettaja. Pelastusviranomaiset ovat varoittaneet espanjalaisia vesi- ja lumisateista sekä kovista tuulista, joita on odotettavissa lähes koko maahan.
(STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.