Mainos

Neuvottelut Israelin vetäytymisestä epäonnistuivat

Israel ja palestiinalaiset eivät päässet tulokseen neuvotteluissa Israelin joukkojen vetytymisestä Länsirannan kaupungeista.

Israelin ja palestiinalaisten neuvottelut palestiinalaiskaupunkien kohtalosta päättyivät tuloksettomina myöhään eilen. Asiasta kertoi Israelin radio.

Israelin puolustusministerin Shaul Mofaz ja palestiinalaisten turvallisuudesta vastaavan ministerin Mohammed Dahlanin oli tarkoitus sopia Israelin vetäytymisestä eräistä Länsirannan kaupungeista. Palestiinalaiset ehdottivat vetäytymistä muun muassa Betlehemistä ja Ramallahista, jonne on sijoitettu palestiinalaisten hallitus.

Israelin television mukaan Israel oli neuvotteluissa tarjonnut palestiinalaisille vetäytymistä Jerikosta ja Kalkiliyasta. Lisäksi Mofaz oli todennut, ettei Israel jatka tulitaukoa palestiinalaisryhmittymien kanssa, jos palestiinalaiset eivät huolehdi taistelusta terrorismia vastaan.

Dahlan puolestaan ilmoitti aiemmin eilen Gazassa pitämässään lehdistötilaisuudessa, että palestiinalaisviranomaiset eivät ole aikeissa asettua vastakkain ääriryhmittymien kanssa niin kauan kuin tulitauko on voimassa.

(MTV3-STT-DPA-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.