Mainos

Neurowayn toinen testiryhmä on nyt valittu!

Neurowayn toinen testiryhmä on valittu. Mukaan pääsi 15 testaajaa.

Neurowayn heinäkuun testiryhmä on nyt valittu! Heinäkuussa tuotetta testaavat päänsärystä, väsymyksestä ja unihäiriöistä kärsivät testaajat.

Neuroway on uusi, muistia ja henkistä vireyttä tehostava, kotimainen erikoislesitiinituote, joka sisältää runsaasti niitä rasvayhdisteitä joita muun muassa hermosolut tarvitsevat. Elokuussa tuotetta testaa ryhmä, joka etsii apua lomalta paluun aiheuttamaan ahdistukseen sekä työn aiheuttamaan stressiin.

Näin ryhmäläiset perustelivat, miksi juuri he olisivat sopivia testaamaan Neurowayta:

"Haluan kakkosryhmään; elän hyvin stressaavaa vaihetta työpaikalla tulossa olevien muutosten takia (töitä ollaan siirtämässä) enkä tiedä, jäänkö vielä seuraamaan tilannetta vai haenko muuta työtä. Muu työ edellyttää toisella paikkakunnalla töissä käyntiä. Olen hyvin herkkäuninen ja stressi valvottaa helposti. Olen jo kerran aiemmin miltei kokenut burnoutin, kokemusta pahastakin unettomuudesta on."

"Minulla on usein päänsärkyä, väsymystä ja univaikeuksia. Kun päänsärky alkaa, se voi kestää kolmekin päivää, särkylääkkeet auttavat vain hiukan ja vain vähän aikaa kerrallaan. Minulla on jännitysniskasärkyä, ei elimellistä vikaa niskassa. Herään öisin monta kertaa ja usein en saa unta aamuyöllä. Siksikin olen väsynyt päivällä. Haluaisin todella mielelläni heinäkuun testiryhmään!"

"Kuulun tuohon väsyneiden ryhmään. Minulla valtaisa perhe eli oma hyvinvointi jäänyt sivuseikaksi ja rahaakaan ei ole ollut monipuoliseen ruokavalioon. Olen vakavasti sairas ja lääkäri kehottanut liikuntaan sekä ruokavalioon, mutta se loputon uuvuttava väsymys, ei saa itseä niskasta kiinni. Motivoivia tekijöitä tarvitsisin roppakaupalla :) Siksipä siis, erittäin halukkaan olisin testaamaan tuotettanne :)"

"Haluaisin päästä testaamaan tuotetta, koska minulla on erittäin suuri ongelma unettomuus. Haluaisin päästä takaisin normaaliin unirytmiin. Minulle unettomuus iski, kun läheinen kuoli ja samanaikaisesti minut saneerattiin työpaikastani. Olen kärsinyt vaivasta jo 6 vuotta ja olen aivan tuskastunut asiasta. Olisin todella iloinen, jos Neurowayn avulla saisin unenlahjani takaisin. Aikaisemmin nukuin erittäin hyvin ja pitkiä yöunia, jotka haluaisin takaisin. Kun nukun huonosti, niin olen myös väsynyt päivisin, mutta en silti nuku päivisinkään. Toivon hartaasti, että minut valittaisiin testaajaksi."

"Kärsin toistuvasta päänsärystä vasemmalla päänpuoliskolla ja valvon monena yönä useamman tunnin. Minulla ei ole mitään stressiä tms. Molempien raskauksien aikana nukuin 2-3h yössä ja siitä on jäänyt tämä yökukkuminen."

"Olen aloittamassa yritystoimintaa ja vaikka touhuan koko ajan, niin henkisesti olen aivan loppu. Nukun huonosti, unohtelen asioita, ajatus katkeaa ja stressaan asioita joista en ennen olisi ollut moksiskaan. Itseluottamus ei ole mennyt mutta pää pettää. Uuvun kun saan taistella oman pääni kanssa ja olisi nyt hiukan tärkeämpääkin tekemistä. Haluaisin mukaan heinäkuun testiryhmään."

"Viimeisen vuoden aikana migreenien (päänsäryllisten ja päänsäryttömien) määrä kasvanut potenssiin kaksi. Jatkuva väsymys mutta kun sänkyyn pääse uni ei tule vaan alkaa pari tunnin sängyssä pyöriminen. Löydän jatkuvasti tavaroita ihmeellisistä paikoista hajamielisyydestä - pyyhe jääkaapissa, jogurttipurkki pyykkikorissa, unohdan sukat jalasta ulos lähtiessä, unohdan 10 m matkalla keittiöön mitä olin sinne menossa tekemään, unohdan kokoukset töissä yms. Olo kuin pumpulissa olisi koko ajan."

"Olen 31-vuotias, mutta muistini on hälyttävän huono. Välillä en muista kunnolla mitä viikko sittenkään on tapahtunut, saatikka aiemmin. Olen kärsinyt koko elämäni mielenterveysongelmista, lähinnä masennuksesta ja sen lieveilmiöistä. Nukun huonosti, vuorokausirytminikin on ihan päälaelleen kääntynyt, menen nukkumaan yleensä seitsemältä aamulla ja herään iltapäivällä. Olen jatkuvasti väsynyt ja keskittymiskyky on huono. Minulle olisi oikeasti hyötyä tällaisesta valmisteesta, toivottavasti pääsen mukaan!"

"Kärsin usein väsymyksestä ja päänsärystä. Päänsärky saattaa kestää päiviä väsyttävän jakson loppumisen jälkeenkin. Heinäkuussa on meneillään kesätöiden kiireinen jakso ja olisi mielenkiintoista testata, voisiko tällaisella valmisteella auttaa jaksamaan - ja vähentämään mahdollisesti poissaoloja töistä päänsäryn vuoksi."

"Minulla on paljon muistihäiriöitä ja päänsärkyjä. Keskittyminen ei aina onnistu ja unihäiriöitä piisaa. Olen siis täydellinen arvioimaan onko tuote avuksi sillä omaan kaikki ongelmat joita heinäkuun ryhmä edellyttää."

"Mielestäni olen erittäin hyvä kandidaatti, koska olen juuri käynyt elämässäni rajuja muutoksia. Ja tämän seurauksena olen ollut erittäin kärttyinen, ärtyisä, masentunut ja aina väsynyt! Myös minulla on jatkuvasti pää kipeä, kärsin migreeneistä ja stressipääsärystä."

"Olen yksinhuoltajaäiti, joten olisi mahtava nähdä toimiiko tämä, voisin kerrankin olla pirteä ja terve äiti lapselleni! Koska olen aina kärsinyt päänsäryistä, olen myös senkin takia kärttyinen ja väsynyt. Lapsestanikin olisi varmasti mukavaa nähdä iloinen äiti, eikä aina vaan kipeä. Varsinkin täysin kokonainen elämänremppa tuli, niin olisi mukava aloittaa puhtaalta pöydältä, kuin myös pääni kanssa. Ei se auta vaikka kuinka laitan muut asiat järjestykseen, auttaisi jos se pää olisi myös. Plus jos tämä edesauttaa kuollutta solukkoa, niin olisi kiva nähdä jos tämä saisi minun muistini takaisin pahoinpidellyn joutuneena jääneet muisti aukot. Kiitos ajastanne."

"Olen kärsinyt päänsäryistä jo yläasteelta lähtien, edelleenkään varsinaista helpotusta saamatta. Päänsärky vaivaa viikoittain, toisinaan jopa päivittäin. Viime aikoina myös väsymys on ollut valtava, johon varmasti työstressi on yksi syy. Yritän helpottaa stressioireita syömällä hyvin & terveellisesti sekä liikkumalla säännöllisesti useita kertoja viikossa - mutta aika heikosti tämä tuntuu auttavan. Myös univaikeudet ovat liiankin tuttuja. Jos saan illalla suht hyvin unta, herään kuitenkin yön aikana vähintään 3 kertaa, usein vielä useammin. En ole vuosiin nukkunut koko yötä heräämättä kertaakaan. Uskoisin olevani aika lailla sopiva testiryhmäänne! Ja erittäin halukas testaamaan tällaista tuotetta, mikäli siitä voisin saada apuja yllämainittuihin ongelmiin."

"Valmistuin joulukuussa ammattikorkeakoulusta pitkän ja stressaavan syksyn, loppukirin jälkeen. Päädyin muutamaksi kuukaudeksi työttömäksi, joka lisäsi stressiä ja sai lisäksi päivärytmin ja unet sekaisin. Keväällä pääsin osa-aikatyöhön, iltavuoroja tekemään, pikkuhiljaa lisääntyvillä viikkotuntimäärillä. Kevät on ollut koko ajan uuteen rytmiin totuttelua, eikä väsymys ole ottanut helpottaakseen. Nyt kesällä on tiedossa taas uusi päivärytmi, kun siirryn aamuvuoroja tekemään. Aivoni eivät ole oikein pysyneet perässä muuttuvissa tilanteissa ja vaihtuvissa unirytmeissä.

Olen vuosia sitten kärsinyt univaikeuksista ja syönyt unilääkkeitä. Ne veivät uneen, mutta uni ei virkistänyt. Siksi olisin kiinnostunut nyt kokeilemaan, millaista helpotusta lempeämpi luontaistuote toisi. Jotakin apuja aivoni selvästi kaipaavat väsymyksen estämiseen ja vireystilan ylläpitämiseen, nyt kun elämäntilanne hakee uomaansa ja päivärytmi on sahannut laidasta laitaan."

"Huomaan että nuoresta iästä huolimatta minulla on muistiongelmia. Se häiritsee minua todella paljon koska etenkin nyt kun on 2 pientä lasta haluaisin muistaa heidän lapsuudesaankin asioita, mutta pahoin pelkään etten niitä muista koska mistini on heikko. Jos keskustelen ystävieni kanssa en välttämättä muista lainkaan vuoden takaisia asioita, ja se häiritsee minua todella.

Olen kovin toivonut että ongelmaan olisi jotain apua, mutten vielä ole sitä löytänyt, olisi toiveiden täyttymys jos tuosta Neurowaystä apua olisi. Olen kokeillut jo melkein kaikkea muistini parantamiseen, ruokavaliota, kunnon nukkumisia yms, mutten ole apua saanut."

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.