Mainos

Neurowayn ensimmäinen testiryhmä on nyt valittu!

Neurowayn ensimmäinen testiryhmä on valittu. Mukaan pääsi 15 testaajaa.

Neurowayn ensimmäiseen testiryhmään valittiin ihmisiä, joilla on edessään vaativia pääsykokeita, stressaavia esiintymisiä tai jotka ovat huomanneet häiriöitä muistinsa toiminnassa.

Neuroway on uusi, muistia ja henkistä vireyttä tehostava, kotimainen erikoislesitiinituote, joka sisältää runsaasti niitä rasvayhdisteitä joita muun muassa hermosolut tarvitsevat. Heinäkuussa tuotetta pääsevät testaamaan päänsärystä, väsymyksestä ja unihäiriöistä kärsivät testaajat. Elokuussa taas etsimme apua lomalta paluun aiheuttamaan ahdistukseen sekä työn aiheuttamaan stressiin.

Näin ryhmäläiset perustelivat, miksi juuri he olisivat sopivia testaamaan Neurowayta:

"Olen viimeistä vuotta ammattikorkeakoulussa, tarkoitus valmistua syksyllä. Minulla on opiskelujeni lisäksi kaksi eri työpaikkaa. Suunnittelen myös aloittavani syksyllä avoimessa yliopistossa talousoikeuden opintoja. Kummitätini kehotti minua hakemaan luontaistuotekaupasta jotain millä voisin tehostaa pääkoppani toimintaa, että jaksan tehdä kaikki asiat hyvin. Tässä testiryhmässä voisi olla siis ehkä mahdollisuuteni."

"Pyrin ensimmäiseen ryhmään, koska muistissani on tapahtunut selkeä huononnus. Oppiminen on tullut vaikeammaksi ja muisti on heikompi, siksi pääsykokeisiin valmistautunut on ollut erittäin vaikeaa ja tuntuu hiukan pelottavalta koska olen alan vaihtaja."

"Olen pitkään huomannut että muisti ei toimi niin kuin pitäisi. Uudehko työpaikka, työn ohella opiskelua, kodin aikatauluttaminen, harrasteet... Liikaa ehkä, mutta pitäisi kuitenkin suoriutua! Jos vaan pään ja muistin saisi toimimaan!!"

"Työssäni paljon muistamista ja uuden oppimista. Ikääntyminen on hidastanut toimintojani ja keskittyminen uuden oppimiseen vaikeutunut. Stressiä syntyy kun et saa niin nopeasti oppimaasi käyttöön kun ennen ja työssä vaaditaan kuitenkin samat asiat kun nuoremmilta."

"Olen aika stressaantunut, koska meillä on jo toista vuotta omakotitalon rakentaminen, entinen talo paloi ja se on vieläkin muistissa liiankin hyvin. Pinna palaa usein, kun on yliväsynyt ja stressi päällä koko ajan. Vielä pitäisi tämä kesä jaksaa rakentaa. Ei millään jaksa muistaa kaikkia asioita töissä ja kotona, mitä pitäisi huolehtia."

"Haluaisin ensimmäiseen ryhmään, työ käy vaativammaksi koko ajan ja stressi painaa. Olen huomannut etten pysty enää keskittymään kunnolla ja unohtelen helposti asioita."

"Olen täysipainoisesti työelämässä kuntoutussihteerinä. Pitäisi hallita kymmenien asiakkaiden suunnitelmat tuosta vain esim. puhelu- ja kokoustilanteissa. Mutta kun muisti pätkii ja pahasti. Olen ollut muistitestissä, siinä ei todettu ongelmia. Stressikin on kun olen luottamusmies työn ohessa ja muutoksia tapahtuu työelämässä yhtenään. Jospa tästä Neurowaysta saisin puhtia vielä jaksaa pari vuotta ja en kauheasti sotkisi systeemeitä. Nyt on ollut pakko tottua pikkumokiin."

"Olen hyvin stressaantunut joka päivä, vaikka aihetta ei aina olisikaan. Stressaaminen on ikävä luontainen ominaisuuteni, joka välillä häiritsee elämää hyvinkin paljon. Ja sanominen "älä stressaa" ei kyllä auta. Istun työssäni 7 tuntia tietokoneen ääressä ja joskus tuntuu että aivoni ovat aivan ylikuormittuneet ja puutuneet."

"Olen etsinyt luontaistuotetta, jolla olisi piristävä vaikutus. Ehkä myös keskittymiskykyä ja muistia tehostava. Olen aiemmin ollut väsymyksen takia pois töistä, mutta nyt olen töissä enkä syö lääkkeitä tämän asian takia. Pärjään nyt ilman lääkkeitä ja teen kaikkeni, jotta asiassa ei tule takapakkia. Toivoisinkin löytäväni luontaistuotteen, josta olisi apua ilman sivuvaikutuksia. Oireet ilmenevät aluksi juuri keskittymiskyvyn puutteena ja muistihäiriöinä. Ahdistuskaan ei ole vieras asia. Tulisin todella mielelläni mukaan kokeilemaan tuotetta."

"Olen ollut muutaman kuukauden työttömänä. Olen opiskellut tähtäimenä pääsykokeet kaupalliselle alalle. Olen kuitenkin huomannut että muisti pätkii niin jokapäiväisissä asioissa useammin kuin ennen ja iltapäivällä ei ole mitään mielikuvaa mitä aamulla on lukenut."

"Olen opiskelija ja koko kesä menee yo-kirjoituksiin lukiessa. Stressi on jo nyt erittäin kova, ahdistus myöskin. Kokeista tulisi saada hyvät arvosanat, jotta pääsy unelmayliopistoon olisi mahdollista. Stressi ja epäonnistumisen pelottavuus vaikuttaa suoraan muistiin ja muihin toimintoihin, kuten siihen, että mieleen painaminen ja keskittyminen on vaikeaa lukiessa. Haluaisin siis testiryhmään 1. Tietenkin, koska kyseessä työn (koulun) aiheuttama stressi, sopisin ehkä myös kolmanteen ryhmään, mutta pääasiassa ryhmä yksi on tavoitteeni =)"

"Työni vaatii jatkuvaa aivotyöskentelyä, ja tuntuu, että aivoni vaatisivat lisää puhtia. En tiennyt, että tällaista on myynnissä, olisin varmaan jo ostanut, jos olisin tiennyt. Nyt haluaisin testata, kannattaako ostaa tätä tuotetta ja olisiko sillä vaikutuksia aivoihini."

"Aloitin lähihoitajaopinnot tammikuussa. Olen huomannut ettei muisti ole enää niin hyvä kuin nuorena ja oppiminen hitaampaa. Jospa ko. tuotteesta olisi apua, olisin valmis kokeilemaan."

"Tämähän on kuin minulle tehty! Ajattelin juuri, että kuinka voisin lisätä muistini kapasiteettia, kun koko ajan työssäni pitää muistaa erilaisia pieniä ja isompiakin yhtäkkiä tulevia tilanteita. Työni on hektistä ja kun tulen kotiin, olen usein hajamielinen. En muista, minne olen laittanut esim. jonkin esineen tai sovittua tapaamisaikaa en tahdo muistaa heti kun pitäisi se palauttaa mieleen. Välillä oikein ahdistun, että onko minulle kehittymässä muistisairaus kun etsin taas kerran esim. avaimiani tai kännykkää. Olisi hienoa, jos pääsisin ensimmäiseen ryhmään. :)"

"Muisti pätkii ja muutenkin aivoni tarvitsevat apua! En tiedä, kelpuutatteko minua testiryhmään, koska olen sairastanut 3v sitten aivohalvauksen. Mutta juuri sen takia olisi hieno koettaa, onko tästä apua oikeasti kärsineille aivoille!"

MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.