Neumannin paljastus: Yhteinen levy suunnitteilla Arja Saijonmaan kanssa

Dingon keulakuvana teinityttöjä 1980-luvulla hurmannut Pertti Neumann kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille suunnittelevansa yhteistyötä Arja Saijonmaan kanssa.

Neumannin ja Arja Saijonmaan tiet kohtasivat ensimmäistä kertaa Linnan tähdet -sarjan kuvauksissa kesällä Espanjassa.

Kansainvälisesti menestynyt laulaja ja Suomessa ainutlaatuista maniaa aiheuttanut rokkari löysivät heti yhteisen sävelen, joka saattaa tulevaisuudessa poikia yhteisen albumin.

– Arja kuuli kuvauksien aikana soolomateriaaliani ja ihastui erityisesti sen keskiaikaiseen ja ajattomaan meininkiin. Myös tekstit ihastuttivat Arjaa. Tästä kaikesta syntyi ajatus albumista, jossa Arja tulkitsisi Dingoa ja soolomateriaaliani, Neumann kertoo innostuneena.

Villinä heitetty ajatus ei jäänyt ainoastaan ajatuksien tasolle, vaan Neumann ja Saijonmaa ovat olleet aktiivisesti yhteyksissä asian tiimoilta. Neumann kertoo olleensa yhteyksissä eri levy-yhtiöihin ja saaneensa yhtiöiltä vihreää valoa projektille.

– Eräs tunnettu levypomo sanoi minulle, että jos joku olisi hänelle pari vuotta sitten tullut ehdottamaan tällaista yhteistyötä, niin hän olisi nauranut pihalle. Mutta nyt kun itse menin asiasta puhumaan, niin olen saanut hyvää palautetta.

Neumannin mukaan kyseisen projektiin heittäytyminen kertoo Saijonmaasta paljon artistina.

– Se vaatii artistilta itseltään paljon ennakkoluulottomuutta, että uskaltaa lähteä tällaiseen mukaan. Omasta puolestani voin sanoa, että tällaiset projektit jotka ovat kaikkein vähiten odotettuja, voivat tuoda erittäin hienon ja upean lopputuloksen.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat