Neumann paljasti rajun salaisuuden 80-luvulta

Dingo-maniaa herättäneen bändin keulakuva ei halunnut miettiä vaaratilanteita liikaa, jottei olisi heittänyt hanskoja tiskiin.

Pertti Neumann juhli 50-vuotisjuhliaan laajan ystäväjoukon keskellä rockpyhättö Tavastialla. Neumann luotsasi 80-luvulla Dingo-yhtyettä, joka synnytti Suomessa ennen näkemättömän hysterian.

Menestyksen takana oli myös varjopuolia, joista Neumann on pysynyt hiljaa tähän päivään saakka. Musiikkilegenda paljasti Maria!-ohjelmassa, kuinka bändin keikkabussi yritettiin räjäyttää huippuvuosien aikana.

– Kaikenlaistahan sitä sattuu, kun ollaan mukana showbisneksessä, Neumann tunnustaa Viihdeuutisille.

Neumann paljastaa kuitenkin sen, että vaaratilanteet jättivät jälkensä.

– Ei niitä pahoja asioita voinut jäädä kelaamaan, koska eihän sitä työtä olisi voinut jatkaa. Hommat olisi pitänyt lopettaa siihen, Neumann kertoo reilut kaksikymmentä vuotta myöhemmin.

Suursuosion huipulla ollut bändi ei halunnut kertoa uhkatilanteista julkisesti.

– Siihen maailmanaikaan oli vaan helpompi painaa asia villaisella ja jatkaa eteenpäin.

"Mies kunnossa"

Miehen iän saavuttanut Pertti Neumann ei ole vielä valmis heittämään hanskoja tiskiin musiikkirintamalla. Miehen unelmissa siintää rokkaaminen vielä vuosikymmenen jälkeenkin. Ikä kun on rockikonin mielestä vain numero.

– Mä olen mies parhaassa iässä. Jenkkilässäkin yli kuusikymppiset miehet rokkaavat ihan täysillä. Niin kauan aikaa tätä hommaa tehdään, kun pystytään, laulaja tunnustaa.

Kahden lapsen isä tunnustaa kuitenkin, että on joutunut kohtaamaan viime vuosina ikääntymisen haasteet.

– Onhan mulla ongelmia verenpaineen kanssa, mutta kenellä tämän ikäisellä ole?

Pahemminkin voisi olla, Neumann pohtii.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat