Mainos

Nettisivusto käytti naisen kuvaa luvatta – paikkasi mokansa älyttömän kömpelösti

Nettisivusto paikkasi tekemänsä virheen naurettavan kömpelöllä tavalla.

Tämä on Alexandria Washington, Yhdysvaltojen Houstonista. Hän on kauneusbloggaaja, joka käyttää nimeä Alexandria Nicole YouTubessa ja Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kahdeksan kuukautta sitten Washington julkaisi yllä olevan kuvan Instagram-tilillään. Bloggaaja kertoi Buzzfeed-sivustolle, että joku oli huomannut naisen kuvaa käytettävän DressLilly.com-sivustolla. Kuvalla mainostettiin sivuston synteettistä afroperuukkia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sen lisäksi, että Washingtonin päässä ei kuvassa edes ole peruukkia, vaan kyseessä ovat hänen omat hiuksensa, kuvaa on käytetty sivustolla myös ilman lupaa.

– En käytä peruukkeja, en ole koskaan käyttänyt peruukkeja. Nämä ovat luonnolliset hiukseni, Washington kertoo Buzzfeedille.

Hän pyysikin sivustoa poistamaan kuvan itsestään ja sivusto kertoi tutkivansa, miten näin oli päässyt käymään.

Sitten oli luvassa yllätyksistä älyttömin. Sen sijaan, että sivusto olisi poistanut Washingtonin kuvan, niin kuin he lopulta ilmoittivat hänelle tehneensä, näyttäisi siltä, että kuvan päälle on vain photoshopattu jonkun toisen kasvot. 

"Joten sen sijaan, että he olisivat poistaneet kuvani..." pöllämystynyt Washington irvaili Instagramissa. Hän on myös saanut selville, että hänen kuvaansa on käytetty myös muilla sivustoilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hiusraja kulmakarvassa kiinni..."

Vaikka kaikki ymmärsivät, että nettisivusto oli tehnyt törkeästi, oli näin kömpelölle yritykselle pakko nauraa ympäri sosiaalista mediaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Vinkit ihaniin kampauksiin:


1:22


Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.