Mainos

Nettipedofiili jäi kiinni Espoossa

36-vuotias epäilty loi yhteydet nuoriin tyttöihin internetin välityksellä, jonka jälkeen hän pyrki tapaamaan heidät henkilökohtaisesti. Kaikki uhrit olivat alle 16-vuotiaita.

Poliisi epäilee 36-vuotiasta espoolaismiestä yhdeksän lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies oli tavannut tytöt internetin välityksellä.

Espoon poliisin tiedossa on yhdeksän uhria, jotka kaikki ovat alle 16-vuotiaita nuoria tyttöä. Uhrit ovat kotoisin ympäri Suomea, muun muassa Espoo-Helsinki-Vantaa-Kirkkonummi-Kerava-Lieksa-Kajaani -akselilta. Hyväksikäytöt ovat jaksottuneet vuosille 2005-2007.

Epäilty loi yhteydet nuoriin tyttöihin internetin keskustelupalstojen kautta. Tämän jälkeen hän pyrki tyttöjen kanssa henkilökohtaisille tapaamisille, hankki tyttöjen puhelinnumeroita, piti uhreihin yhteyttä messengerin tai tekstiviestien kautta. Hyväksikäyttöä toteutettiin myös web-kameran avulla. Osa tapaamisista päätyi sukupuoliseen kanssakäymiseen.

Epäiltynä on 36-vuotias mieshenkilö, joka asuu Espoossa. Hänellä on ollut käytössä eri nimimerkkejä sekä sähköpostiosoitteita. Nimimerkeistä poliisilla on tiedossa mm. ” Q ” , ”marqqus”, ja ” M ”.

Espoon käräjäoikeus on vanginnut miehen.

Espoon poliisi ottaa vastaan ilmoituksia niiltä henkilöiltä, jotka mahdollisesti ovat joutuneet kyseisen henkilön uhriksi. Ilmoituksia otetaan vastaan virka-aikana Espoon poliisin numerossa 09-525-4380.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.