Mainos

Nettimaksamiseen uusi ratkaisu

Suomen Asiakastieto Oy avasi tänään kotisivuillaan uuden tunnuksettoman Internet-palvelun. Maksaminen perustuu yksinkertaiseen innovaatioon, jossa käyttäjä maksaa palvelusta nopeasti ja turvallisesti yhdellä puhelinsoitolla.

Asiakastiedon avoin Internet-palvelu on suunnattu satunnaisesti yritys- ja luottotietoja tarvitseville yrityksille ja kuluttajille. Sen käyttö ei edellytä rekisteröitymistä tai tunnuksia. Käyttäjä saa raporttimuotoon kootut yritystiedot heti selaimelleen soittamalla matka- tai lankapuhelimella palvelussa ilmoitettuun numeroon. Palvelun hinta veloitetaan soittajan puhelinlaskussa.

Yksivaiheinen Internet-maksu sujuu yhtä nopeasti ja helposti kuin palvelun käyttökin ilman ohjelmistojen asentamista, tilisiirtolomakkeita tai luottokorttitietojen välittämistä.

- Jos palvelu saadaan sekunnissa napin painalluksella, täytyy maksamisenkin olla yhtä nopeaa ja vaivatonta. Nykyisin käytössä olevat Internet-maksujärjestelmät ovat monimutkaisia ja toivottoman hitaita, jos niitä vertaa Asiakastiedon uuteen maksutapaan. Se mahdollistaa myös tärkeänä pidetyn ostajan anonymiteetin , käyttöpäällikkö Ilkka Tammisto sanoo.

Kotimainen keksintö

Uusi maksupalvelin on kotimainen innovaatio, jonka on kehittänyt Tascomm Engineering Oy. Maksullisten palvelunumeroiden käyttöön perustuva laskutustapa soveltuu erityisesti aineettomien hyödykkeiden, kuten tiedon, kuvan, julkaisujen ja viihteen myymiseen Internetissä.

Tunnuksettomassa palvelussa, kuten kaikissa Asiakastiedon Internet-palveluissa, järjestelmä hakee tarvittavan informaation operatiivisesta tietokannasta sanomapohjaisten online-kyselyjen avulla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.