Mainos

Nettikysymys: VR:n toimintavarmuus retuperällä

Suomalaisten pinna alkaa olla koetuksilla VR:n suhteen. Alkuvuoden erilaiset junaongelmat ovat saaneet monet epäilemään VR:n luotettavuutta. MTV:n Uutisten nettikysymyksessä kysyttiin, onko VR:n liikenne liian epävarmaa? Suurin osa vastaajista eli 77 prosenttia katsoo, että on.

Auto vie perille -nimimerkillä kirjoittava perustelee näkemystään näin:

- VR:llä on ollut liian paljon ongelmia viime aikoina. Enää ei voi luottaa siihen että junat edes kulkisivat aikataulusta puhumattakaan.

Samoilla linjoilla on vanhempi kirjoittaja.

- Vaikka olen eläkeläinen, niin matkustan nykyään linja-autolla tärkeät matkat, joissa on tiettynä aikana oltava perillä. Selitystä ei anneta junan myöhästymiselle, vaikka lippu myytiin reilusti onnettomuuden jälkeen. Siis oltiin tietoisia ettei rataa selvitetä puolessa tunnissa

Monien kommenteissa kuuluu pettymys etenkin yhtiön tiedotukseen.

- Eilen istuin pienen poikani kanssa 40 minuuttia täydessä epätietoisuudessa sen pudonneen junan perässä. Jos ja kun ongelmia kuitenkin tulee, voisi edes tiedottamisen hoitaa paremmin. Silloin ehkä hatuttaisi edes hiukan vähemmän siitä varta vasten suunnitellusta menosta myöhästyminen

Toisaalta suomalaisilta löytyy myös ymmärrystä epäonniselle yhtiölle.

Näin kirjoittaa mipu77-nimerkki

- Ainahan niitä ongelmia tulee eteen yrityksessä kuin yrityksessä. Parhaansa siellä henkilökunta tekee palvellakseen matkustajia yhtä hyvin, kuin aina ennekin. Kärsivällisyyttä ihmiset! Varatkaa aikaa siihen työmatkaan tai ottakaa fillari alle:

Niina-nimimerkillä esiintyvä pyytää vertaamaan VR:n toimintaa muihin eurooppalaisiin yhtiöihin.

- Minusta VR on ihan tarpeeksi luotettava. Muualla maailmassa junat kulkee ihan miten sattuu eikä aikatauluihin voi yhtään luottaa.

Vastanneista noin 22 prosenttia ilmoitti yhä olevansa tyytyväinen VR:n junien varmuuteen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.