Mainos

Nettikysymys: Tupakoinnin rajoittaminen jakaa mielipiteet

MTV:n nettikysymys tupakoinnin rajoittamisesta sai aikaan vastausten vyöryn. MTV:n verkkouutiset kysyi: Rajoitetaanko tupakointia liikaa? Maanantai-iltapäivään mennessä kysymykseen oli vastannut lähes 3500 ihmistä.

Vastanneista 55,1% oli sitä mieltä, että rajoitetaan. Vastaajista 44,9% olisi sitä mieltä, että rajoituksia voisi vieläkin tiukentaa.

Yleinen huolenaihe vastanneiden keskuudessa oli, se mitä seuraavaksi ryhdytään rajoittamaan.

- Vaikka itse en tupakoi, niin tuollainen nipottaminen alkaa mennä överixsi. Jos tuolle linjalle mennään, niin kohta esim. autoilu olisi laitettava "pannaan" ja kaikki tehtaiden, saastuttavat piiput maan tasalle, niin kuin on jo melkein Suomessa jo tehtykin. Kunhan tupakoitsijat tsekkais sen verran, että pistää tumpit jonnekkin muualle, kuin pihaan, niin ok." Näin sanoo nimimerkki Tupakoimaton.

- Vapaa maa ja omalla tontilla niin eiköhän tuon pitäisi riittää, menee jo liikaa stasi-hommiksi!

- Ihmisten kyttääminen menee jo yli hilseen. Jos joku haluaa pilaa terveytensä tupakalla. Siitä vaan, sanoo nimimerkki Tarja.

Usean vastaajan mielestä tupakointi olisi kiellettävä kokonaan.

Nimimerkki Raitis ja hyväntuoksuinen ampuu kovilla.

- Tupakointia ei voi rajoittaa liikaa. Yksikin tupakki on liikaa. En välitä tuntea tai tutustua ainoaankaan tupakoivaan ihmiseen. Haisevia Hylkiöitä ovat minulle.

- Tupakasta ei ole kuin harmia ja vahinkoa ihmisten terveydelle ja ympäristölle, sekä turhaa rahan ja resurssien kulua. Kitketään pois mokoma myrkky ja määrätään takaraja jonka jälkeen tupakointi on rikos. Tätä mieltä on nimimerkki Raitista ilmaa.

- Tupakkaterroristit omalle saarelleen tai kuuhun tupruttelemaan! Terrorisoivat muita ihmisiä ja työnantajiaan. Tupruttelijoita on erityisen paljon hoitoalalla. Käyvät 3-4 kertaa työpäivän aikana tupakalla. Se aika on pois potilailta. Kohtelevat potilaita epäystävällisesti ja kovakouraisesti, kun on kiire tupakalle, kirjoittaa puolestaan nimimerkki Terroristit pois.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.