Mainos

Nettikysymys paljastaa: Leijonien voittoon ei uskota

MTV3:n uutisten nettikysymykseen vastanneet ovat pessimistisiä Suomen jääkiekkojoukkueen mahdollisuuksiin voittaa olympiakultaa Vancouverissa. Yli kuusikymmentä prosenttia vastanneista ei usko Suomen voittavan kultaa.

- Pelaajat ovat enimmäkseen pitkän kokemuksen omaavia, vanhoja ja vailla nälkää ja mitaliahneutta, latelee nimimerkki Pitkäkiekko.

- Suomen joukkue on pelannut ihan hyvin, mutta ei tällä joukkueella kultaa oteta. Pappa-ketju on panoksensa antanut ja vauhti ei riitä jenkkipoikien kyydissä puhumattakaan Kanadan kiitäjistä. Jalonen teki emämunan kun ei ottanut liekeissä olevaa Jussi Jokista joukkueeseen verkkoja heiluttamaan, kirjoittaa Kullanhuuhtoja.

- Miten voisi saada kun tänään tulee jo takkiin! Peli USA:lle 5-2. Eikä muuten tuu pronssiakaan, tiivistää nimimerkki Mopotti.

Uutisten nettikysymys kuuluu "Uskotko Suomen saavan jääkiekossa olympiakultaa?" ja kun yli 1 600 on vastannut, on yli tuhat vastannut "ei" ja vajaat kuusisataa "kyllä."

- Olis jo aika tulla! Jos valmentaja osaa peluuttaa miehiä oikein , niin mikään ei ole mahdotonta, uskoo Marski.

- Idioottimaista höpöttää MM 1995-kullasta, että se oli muka yllätys. Suomihan oli silloin ylivoimainen suosikki! Nyt on paljon kovempi juttu tämä olympiakulta! Kyllä Suomi ottaa kultaa, kirjoittaa nimimerkki Miikka.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.