Mainos

Nettikysymys: Kylmä kesäkuu ei muuta lomasuunnitelmia

Kylmä kesäkuu ei näytä muuttavan mtv3.fi:n lukijoiden kesälomasuunnitelmia.

MTV:n nettikysymyksessä kysyttiin, oletko muuttanut kesälomasuunnitelmiasi kylmän alkukesän takia.

Suurinta osaa sää ei hetkauttanut, sillä 88,5 prosenttia vastanneista ei aikonut muuttaa lomasuunnitelmiaan. Vain 11.5 prosenttia sanoi sään vaikuttavan suunnitelmiinsa.

”Ei ollut suunnitelmia, joita muuttaa”

Nimimerkki Lomautettu kirjoittaa, että mitäpä sitä muuttamaan, meinasin olla kotona ja olen kotona. Eläkeläinen on samoilla linjoilla ja kirjoittaa, ettei hänellä ole ollut lomasuunnitelmiin varaa Lipposen tekemien eläkeleikkausten jälkeen.

Joillakin on aina lomaa, kuten nimimerkki Sh:lla. - Olen eläkkeellä eli elämä on yhtä lomaa, hän kirjoittaa.

Nimimerkki Maisa lähestyy asiaa positiivisesti ja sanoo, että loma on silloin kun on, ei sää siihen voi vaikuttaa.

Loppukesän lomasuunnitelmia ei tarvitse muuttaa

Nimimerkki Omaloma ei edes ole murehtinut säätä. - Pidän loman vasta loppukesästä joka tapauksessa. Onko nyt jotenkin kylmä? En ole huomannutkaan, hän sanoo.

Samoin on nimimerkki Äidin laita. -Pidän aina lomani syyskuussa ja Suomessa, kerään marjat, juurekset, hilloan, sienestä. Ah mikä ihana loma eikä euroakaan kulu!

Lämmön kaipuu muuttaa suunnitelmia

Kesäkuun viileä sää muuttaa nimimerkki Viluisen suunnitelmia. - En jaksa palella koko kesää. Lämpöön maailmalle, hän kuittaa.

Myös nimimerkki ++ on samaa mieltä. - Kaikki sanovat, että ei tarvitse muuttaa suunnitelmia. Mutta jos on suunnitellut menevänsä rannalle makoilemaan, ottamaan aurinkoa ja uimaan, niin kai kolea keli sellaisiin suunnitelmiin vaikuttaa. Ärsyttävää, kun joku sanoo että "mielikuvituksen puutetta, jos sää vaikuttaa suunnitelmiin". Kai se suunnitelmiin vaikuttaa, mutta suunnitelmia voi tietysti keksiä uusia. Ei ole mielikuvituksen puutetta, jos suunnitelmat täytyy muuttaa sään takia. Huoh, mitä ihmisiä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.