Mainos

Nettikysymys: Alkoholi ei virtaa netin kautta

MTV3:n nettikysymykseen vastanneista suurin osa ei tilaa internetistä alkoholia. Näin vastaa jopa yli 90 prosenttia. Vain runsas 6 prosenttia kysymykseen vastanneista sanoo ostaneensa alkoholia internetistä. MTV3:n nettikysymykseen tuli kaikkiaan yli 2000 vastausta.

Moni kielteisen vastauksen antaneista on sitä mieltä, että nettiostoksilla alkoholipullon sisältö saattaa ollla mitä vain.

- Netistä voi saada mitä sotkua hyvänsä. Pahimmassa tapauksessa voi mennä henki tai sokeutua, kirjoittaa eräs vastaaja.

- En ole. Olen odotellut tilanteen kehittymistä. Tulevaisuudessa ehkä voisin tilata hyviä viinejä, jos se on laillista, kirjoittaa toinen.

Kaupassa saa tutkia hyllyjä ja pullojen etikettejä

Jotkut ovat puolestaan sitä mieltä, että netistä ei kannata ostaa juomia, sillä tilauksia täytyy odotella liian kauan.

- En tilaa netistä. Jos mää viinaksia haluan, ne pitää saada heti ja nyt eli lähikauppa riittää. En rupee venaa viikkoo siideriini. Kun kuluttaa vähän, ei hinta merkkaa mitään. Tuliaisviinatkin menee kavereille.

- Sen minkä juon, voin ostaa Alkosta. Itsepalvelukaupassa on mukavaa tutkiskella hyllyjä ja lukea pullojen etikettejä ennen valintaa. Sieltä saa myös tarvittaessa asiantuntevaa palvelua.

Netistä saa halvemmalla

Toiset taas kannattavat nettiostoksia ja ovat sitä mieltä, että netistä saa alkoholia huomattavasti halvemmalla kuin esimerkiksi Alkosta.

- Kyllä. Huomattavasti halvempaa, kuin täällä "verottajan" paratiisissa, kirjoittaa eräs vastaaja.

- Alkossa en ole käynyt kohta neljään vuoteen. Kaikkia muuta on tullut kokeiltua, Venäjällä ja Virossa hyvät valikoimat, Tallinkin laivalla halvat hinnat.

- Kyllä. Euroopassa piti olla vapaa tavaroiden liikkuvuus. EU on vitsi, kirjoittaa kolmas.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.