Mainos

Nettikysely: Vanhasen uskottavuus kärsinyt

MTV:n nettikyselyyn vastanneista yli puolet on sitä mieltä, että pääministeri Matti Vanhasen uskottavuus on kärsinyt viimeaikaisesta vaalitukisotkusta.

Lähes 70 prosenttia kyselyyn vastanneista uskoi, että vaalirahoitussotku vaikuttaa Vanhasen uskottavuuteen negatiivisesti.Perusteluissa tunteita herätti erityisesti Vanhasen ylimielisyys.

Pääministerin koppavuudesta samoilla linjoilla on myös nimimerkki rehellis.maan.perii.

- Matti, joka pääministeriuransa alussa oli "harmaa" ja huomaamaton, on tullut ylimieliseksi ja kovaksi kansalaisia kohtaan. Nyt alkaa näytöt olla sitä luokkaa, että pääministeri ei ole "koko kansan asialla" vaan vain tiettyjen liikemiesten asialla.

Nimimerkki Ei Vanhasen ihailijakertoo, että vaalitukisotku on vain yksi naula Vanhasen arkkuun muiden pääministerin ympärillä pyörineiden kohujen ohessa.

- Matti Vanhasen uskottavuus on kärsinyt sekä vaalisotkuista että muistakin sotkuista, varsinkin yksityiselämässään. Lisäksi koppava ylimielisyys, millä hän vastailee kysymyksiin, ärsyttää. Jotain on noussut päähän tosi pahasti.

Uskottavuus ei ole kuitenkaan menetetty, luottamusta pääministeriin löytyy edelleen.

- Vaalirahoituksella on tuskin mitään vaikutusta hallituksen päätöksiin mielestäni Matti Vanhanen ei ole ostettavissa, kertoo nimimerkki annelie.

Kahden vuorokauden aikana kyselyyn on vastannut lähes 3000 ihmistä.

Lue lisää perusteluja täältä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.