Mainos

Nettikysely: Uudet vaalit!

Enemmistö MTV:n uutisten nettikyselyn vastaajista järjestäisi nyt uudet eduskuntavaalit vaalirahakohun takia. Nettikyselyssä 58 prosenttia hajottaisi eduskunnan ja pitäisi vaalit: 42 prosenttia katsoo, ettei uusiin vaaleihin ole aihetta ryhtyä. Vastaajia kyselyyn oli vajaat 1700.

Kysymys oli: Vaalirahakohu: Pitäisikö nyt pitää uudet vaalit?

Seuraavaksi perusteluja puoleen ja toiseen:

Ei: Pääosa kansanedustjista on hoitanut hommansa ja rahoituksensa kunnolla. Heitäkö tässä pitäisi rankaista. Moraalittomat tuskin tekevät vaalikmpanjaansa jatkossakaan rehellisellä rahalla. Vaihdettakoon hallitus jos jotain pitää vaihtaa.

Kyllä: Mua ärsyttää tuo aliarviointi kansalaisia kohtaan, Vanhanen ja Katainen ovat niin ylimielisiä tuota vaalirahakohua kohtaan ja porskuttelevat eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Luuleko ne että me kansalaiset ei ymmärrä kuinka naurettavia niiden selitykset ovat.

Ei: Miksi piäisi? Onhan poliitikkojen luotettavuus kärsinyt, mutta silti hallitus on toimintakykyinen. Ja SDP:n on ihan turha hurskastella kun itsekin saivat järjettömiä summia viattomien sak-laisten kustanuksella!

Kyllä: Uudet vaalit? Ennakkotieto mistä vaalirahoitus koostunut ja vaalirahoitukselle katto esim. 10 000 €. Uusi laki välittömästi.

Kyllä: Nykyiseen eduskuntaan on päässyt vain suurella rahalla. Aina puhutaan tasa-arvosta, se ei ainakaan ehdokkaiden kohdalla ole toteutunut.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.