Mainos

Nettikysely: Suomalaismepit jakavat kansan

MTV:n nettikyselyssä "Oletko tyytyväinen valittuihin Suomi-meppeihin" kansan äänet ovat menneet lähes tasan.

Keskiviikkona puoleen päivään mennessä 2634:stä äänestäneestä 47 prosenttia on tyytyväisiä, ja 53 prosenttia on valittuja vastaan.

Puolesta äänestäneet kritisoivat kansan välinpitämättömyyttä ja äänestyslaiskuutta:

- Jos kansa ei viitsi äänestää, on turha ruikuttaa, kirjoittaa Hessu.

- Valitut ehdokkaat ovat kansalaisten valitsemia ja pulinat pois! nimim. hammondi

- Olen tyytyväinen, oma meni läpi. Erikoista että yli puolet on tyytymättömiä, vaikka melkein jokaisella oli mahdollisuus äänestää, nimim. Keimo ihmettelee.

- Tämä on demokratiaa. Ne 60 äänioikeutetuista, jotka eivät äänestäneet, saavat olla ihan hipihiljaa. Jos et äänestä, et valita!! nimim. JN jyrähtää.

- Siellä on nyt todella osaavia meppejä: Ville Itälä, Sirpa Pietikäinen, Anneli Jäättenmäki, Heidi Hautala ja Satu Hassi. Ja semmoisia, jotka kyllä oppivat: Riikka Manner, Liisa Jaakonsaari ja Sari Essayah. Sitten on yksi ihan tuntematon: RKP:n edustaja. No, yksi pehmojulkkis: Mitro Repo, joka kai on kuiternkin älykäs ja oppiva henkilö toivotaan niin. Yksi seksipommina eteenpäin pyrkivä: Eija-Riitta Korhola, yksi umpiuskovainen: Hannu Takkula ja yksi huijariedustaja: Timo Soini, joka ei aiokaan hoitaa tehtävää, johon hänet valittiin, nimimerkki Kaizla analysoi vastavalittuja Suomi-meppejä.

Vastaan äänestäneet ovat huolissaan tavallisen kansalaisen asemasta ja työväenpuolueiden kadosta:

- Olisin toivonut yhden vasemmistolaisen pääsevän läpi. Nyt meni ortodoksipappi ja natomyönteinen sossu. Jos Urpilainen jatkaa samalla linjalla eikä esimerkiksi Tuomiojaa kuunnella, niin kyllä takkiin tulee eduskuntavaaleissa. Samoin käy vasemmistoliitossa. Ketään ei kiinnosta työttömien toimeentulo, nimim. lomautettu kirjoittaa.

- Nyt ei Brysseliin saatu yhtään työväenluokan edustajaa. Kaikki pelkkiä porvareita. Kun Suomessa on kuitenkin enemmistö tavallisia duunareita, niin miten he voivat äänestää näin päin peetä. Kukaan ei aja tavallisen suomalaisen asiaa. Jos ei nyt oteta Soinia huomioon. Yhden miehen huutokööri ei paljon äänestyksissä auta. Alaspäin menee koko Eurooppa tällä menolla, tilittää nimim. ent. työläinen.

- Eurooppa sen kun porvaristuu ja kansa valittaa palvelujen alasajoa ja muuta kurjuuttaan. Valitsitte minkä valitsitte, kestäkää se nyt sitten mukisematta. Kyllä isä Mitro järjestää, nimim. Järki hoi.

- Kansa äänesti porvaria,vaikka vain vasemmisto ja työväenluokan taitavat poliitikot voivat nostaa Suomen suosta johon porvarihallitus sen on ajanut, sanoo nimimerkki Kuntademari.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.