Mainos

Nettikysely: Hovioikeuden Fouganthine-päätös oikea

Hovioikeuden päätös kumota Nikita Fouganthinen ehdonalaiseen pääsy saa kansalaisilta voimakkaan tuen.

MTV:n uutisten internetkyselyyn vastanneista 94 prosenttia on sitä mieltä, että hovioikeuden eilinen ratkaisu oli oikea. Kansalaisten mielestä Fouganthine on edelleen vaaraksi muille ihmisille.

- Kyllä hänen teot edellyttävät vangittuna pitämistä, vaaraksi yhteiskunnalle.

- Hän on käytöksellään todistanut ettei sovellu vapauteen. Vahinko, että tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Luonnevikainen pahasti.

- Miksi Nikita F. pitäisi laskea ehdonalaiseen sääntörikkomusten jälkeen?

- Laitostunut ihminen ei kovin helposti sopeudu tavalliseen arkeen - varsinkaan tämä tyyppi. Paras pysytellä valtion vakaan leivän reunassa kiinni.

- Kyllä kaveri on viimeaikaisilla töppäilyillään osoittanut ettei ole valmis sopeutumaan yhteiskuntaan. Liekö koskaan. Eri asia on kuuluuko Nikita vankilaan vai muuhun laitokseen. Muualta tosin olisi liian helppo poistua omin avuin.

Vain kuusi prosenttia vastanneista on sitä mieltä, että Fouganthinen olisi pitänyt päästä ehdonalaiseen vapauteen eli hovioikeuden päätös ei ollut oikea.

- No ei todellakaan ollu! en ymmärrä miks pitää vatvoa edes takasin tota asiaa ku se on jo kerran päätetty aikasemmin!

- No jos vertaa vaikka vaaliraha sotkuun ja siitä saatuihin hyötyihin, entäs sitten doping kohuun, sielläkin on pyörinyt pimeäraha oikein urakalla. niin Fouganthinen geissi on tosi pientä.

Kyselyyn on vastannut vuorokauden aikana lähes 3000 henkilöä.

Åmselen kolmoismurhasta tuomitun Nikita Joakim Fouganthinen oli tarkoitus päästä ehdonalaiseen vapauteen ensi kuussa, mutta hovioikeus kumosi eilen aiemman päätöksensä. Fouganthine, entiseltä nimeltään Juha Valjakkala, katosi valvotusta koevapaudesta keväällä. Hänet saatiin kiinni Pohjois-Suomessa vuorokauden paon jälkeen.

Vantaan käräjäoikeus langetti eilen Fouganthinelle 60 päivää vankeutta toukokuisesta reissusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.