Mainos

Netti kaivaa TV:lle hautaa?

Kuva: Stock.xchng

Televisiolle on povattu kuolemaa jo 80-luvun loppupuolelta lähtien. Tänään Helsingin Messukeskuksen mainostajien kongressissa puhuttiin taas television kohtalosta. Contagious Magazinen johtajan Alan Walkerin mukaan tv:llä ei ole kuitenkaan hätää.

- Netti-tv:n kautta ihmiset voivat katsoa ohjelmia jälkeen päin, kun itselleen sopii, mutta television arvo ei tule vähenemään, brittipuhuja pohti.

Walkerin mukaan netti-tv on televisiolle yksi kanava lisää, mikä lisää joustavuutta ihmisten aikatauluihin. Televisiokanavien kilpailijoiksi nimetyt erilliset nettikanavat tähtäävät Walkerin mukaan rajattuun kohderyhmään suuren yleisön sijaan.

MTV:n internetliiketoiminnan johtaja Juha Juosila vahvistaa Walkerin näkemyksen television aseman säilymisestä.

- Internetin kautta toki vuorovaikutus katsojien ja ohjelmantuottajan välillä kasvaa, mutta television ja erityisesti live-esitysten arvo tulee säilymään.

Juosila viittaa live-esityksillä reaaliajassa lähetettäviin ohjelmiin kuten uutisiin ja Idolsin tapaisiin viihdeohjelmiin.

Sekä Walker että Juosila uskovat, että pohdinta television kuolemasta on samaa luokkaa kuin keskustelu radion kohtalosta aikoinaan. Television tulosta huolimatta radio elää ja pitkää elämää luvataan myös televisiolle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.