Mainos

Netissä kuohuu - suomalaisäiti haluaa vauvalleen tatuoinnin

Useilla netin keskustelupalstoilla on viime päivinä hermostuttanut äidin kirjoitus, jossa hän etsii tatuoijaa 4 kuukauden ikäiselle tyttärelleen. Äiti kirjoittaa Suomi24 -keskustelupalstalla haluavansa tatuoida tytöllensä pienen leppäkertun alavatsaan.

Moralisteille nainen kirjoittaa näin: Kaikille vouhkaajille tiedoksi, ettei tarvitse tulla ottamaan kantaa ja tuputtamaan omaa näkemystään - - Se olisi muisto hänen ensimmäisestä vuodestaan. Kyse ei siis olisi mistään moottoripyöräjengi-tribaalista vaan pienestä, kauniista ja tyttömäisestä kuvasta.

Äiti kertoo kirjoituksessaan ottaneensa yhteyttä useampaankin liikkeeseen, mutta niissä ei ole suostuttu tatuoimaan vauvaa.

Kotitatuoijat tekisivät, mutta heille en lastani vie! Eli kysymys kuuluukin, tietääkö kukaan luotettavaa, hyvää ja ehdottoman puhdasta tatuoijaa Suomesta, nainen kirjoittaa.

Kirjoitus on herättänyt suunnattomasti kiukkua eri nettipalstoilla.

Joillain netin keskustelupalstoilla epäillään, että kyseessä olisi tietoinen provokaatio eli aikeita tatuoinnille ei edes olisi, vaan äidin tarkoituksena on herättää keskustelua.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.