Mainos

Netin parinvaihtajat oikeuteen ryhmäseksijuhlista Kiinassa

Kiinassa chattiryhmään kuuluneen 22 ihmisen joukko on asetettu syytteeseen parinvaihdosta. Ryhmää syytetään rikolliseksi luokiteltavasta irstailusta, kertovat valtion viestimet. Uutistoimisto AFP:n mukaan syytteet ovat välittömästi lisänneet vaatimuksia seksuaalisesta vapaudesta Kiinassa.

Syytettynä on neljätoista miestä ja kahdeksan naista, jotka tapasivat internetin chattisivuilla. AFP siteeraa Kiinan pääsyyttäjän virallista Procuratorial Daily -lehteä, jonka mukaan ryhmää syytetään nyt useista ryhmäseksitapaamisista vuosien 2007 ja 2009 välillä.

Jos ryhmän jäsenet tuomitaan, heitä saattaa odottaa jopa viiden vuoden vankilatuomio

Nanjingissa sijaitsevan yliopiston 53-vuotiasta apulaisprofessoria syytetään "Wife Swappers" -chatryhmän perustamisesta ja ryhmäseksijuhlien järjestämisestä kotonaan.

- Ensin chatin keskustelut olivat erittäin puhtaita, ja suurin osa keskusteli avioliittonsa ongelmista, kertoo apulaisprofessori Procuratorial Dailyn mukaan.

Myöhemmin parinvaihto tuli online-foorumin pääaiheeksi. Foorumiin kuului lopulta 190 jäsentä

Syytteitä on kritisoitu vahvasti. Kriitikoiden mukaan niin sanottu "rikollisesta irstailusta" syyttäminen ei kuulu enää nykyaikaan ja kyseinen laki tulisi lakkauttaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.