Mainos

Netin kuukausikäyttöluvut miljoonaluokkaa Pohjoismaissa

Kuusi miljoonaa ihmistä otti yhteyden Internetiin kotoaan viime heinäkuun aikana Pohjoismaissa. Tämä käy ilmi Nielsen/NetRatingsin ensimmäisistä Suomessa tekemistä käyttömittauksista.

Suomessa portaalit ja hakukoneet keräävät eniten vierailijoita, mutta heti seuraavana tulevat pankki- ja investointipalvelut. Pankki- ja investointipalveluiden käyttö Internetin kautta on Suomessa kansainvälisesti erittäin korkealla tasolla.
-Myös Internetin käyttötavoissa on eroja USA:n ja Suomen välillä. Kategoriat, jotka keräävät kävijämäärät USA:ssa, ovat viihde ja sähköiset kauppapalvelut, kun taas Suomessa esiin nousevat esim. pankkipalvelut sekä kotisivu- ja sähköpostipalvelut.

Internetiä mediana käytetään eri tavoin eri maissa:
- Suomessa Internetin käyttö on asiapitoista, kun taas USA:ssa Internetiä käytetään enemmänkin viihdemediana, joka mahdollistaa myös ostojen teon, kertoo Nielsen/NetRatingsin myynti- ja markkinointijohtaja Jan Nyström.

Nielsen/NetRatings on nyt lanseerannut mittauspalvelunsa myös Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, taliaan ja Ranskaan. Laajentumisen jälkeen yritys mittaa Internetin käyttöä 14 maassa ympäri maailmaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.